Tipuri de pariuri care aduc câștiguri mari

Tipuri de pariuri care aduc câștiguri mari

Scopul oricărui parior, pe lângă distracție sau relaxare, este acela de obține cât mai multe pariuri câștigătoare. Există multe metode prin care să îți sporești șansele de câștig atunci când pariezi, dar și anumite aspecte de care ar trebui să ții cont. Printre cele mai importante aspecte care cresc șansele de câștig și implicit de a face profit cât mai mare se numără tipurile de pariuri pe care alegi să le plasezi. 

Majoritatea caselor de pariuri oferă chiar și câteva sute de tipuri de pariuri diferite la un singur meci ce pot fi incluse în scheme inteligente pariuri. Printre acestea se numără pariurile pe goluri, pe cornere și cartonașe sau pariuri pe faulturi, posesie a mingii sau bări transversale. 

ADVERTISING

Este esențial să știi că unele dintre acestea sunt mai mult de umplutură și trebuie ignorate. Pariurile pe cine începe mingea de la mijlocul terenului sau pariurile pe cine dă primul out se numără printre tipuri de pariuri pe care ar trebui să le eviți deoarece se bazează strict pe noroc și deloc pe analiza sau experiența pariorului. 

Pariul 1x2

Pariul 1x2 este cel mai cunoscut și mai utilizat tip de pariuri, atât la nivel internațional, cât și la nivelul țării noastre. Acest tip de pariu este prezent la orice meci din lume, fiind cel mai vechi tip de pariu. Deși este un pariu atât de cunoscut și simplu, este unul din tipurile de pariu profitabile. 

ADVERTISING

La acest tip de pariu apar mai rar limite de pariere față de celelalte tipuri, deci este foarte eficient mai ales dacă ai o strategie de pariere în derulare care implică creșterea mizei cum ar fi Martingale sau Fibonacci. Un alt avantaj al acestui tip de pariu este că ai o mulțime de informații pe care te poți baza atunci când alegi să pariezi pe rezultatul meciului. În acest fel, dacă faci o analiză corectă, ai mari şanse să obții un pariu câștigător. 

Pariuri under/over

Pariurile under/over sunt următoarele pariuri ca popularitate și șanse de câștig. Pariurile under/over sunt pariuri pe goluri și au o anumite linie setată de casa de pariuri în funcție de sport și tipul evenimentului. La fotbal, linia de mijloc este de obicei 2.5, deci poți paria pe sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri în meci. 

ADVERTISING

Un avantaj foarte mare al acestui tip de pariu este că nu ai nevoie să analizezi cine va câștiga meciul, ci doar câte goluri vor fi înscrise. Poți analiza foarte ușor un meci din punct de vedere al numărului de goluri. Trebuie să analizezi ce jucători joacă și cât de des înscriu, cum joacă fiecare echipă, dacă este defensivă și ofensivă sau care este miza jocului. 

Handicapuri asiatice

Handicapurile asiatice pot aduce câștiguri mari dacă le folosești corespunzător și le înțelegi. Handicapurile asiatice te ajută să îți personalizezi pariul exact cum îți dorești. Cu ajutorul handicapului asiatic poți adăuga un avantaj sau un handicap fictiv unei dintre echipe. Handicapurile asiatice folosite cu o strategie bine aleasă aduc cele mai mari profituri pe termen lung, deși sumele câștigate per pariu sunt destul de mici și riscul este mic.