Tipuri de inele din aur în funcție de gen - Află care sunt caracteristicile inelelor pentru femei, a celor pentru bărbați și a celor unisex!

Tipuri de inele din aur în funcție de gen - Află care sunt caracteristicile inelelor pentru femei, a celor pentru bărbați și a celor unisex!

Inelele din aur sunt bijuterii atemporale și îndrăgite de orice persoană. Aprecierea față de aceste bijuterii vine, în primul rând, în urma valorii pe care o reprezintă aceste accesorii, dar și a varietății de forme, culori și designuri disponibile.

Inelele din aur se pot diferenția chiar și în funcție de gen, astfel încât ai acces la o gamă largă de bijuterii pentru femei, pentru bărbați, dar și unisex. Există diferențe mai mult sau mai puțin evidente între aceste trei tipuri de inele. Mai multe despre caracteristicile specifice acestora vei afla citind acest articol.

ADVERTISING

Iată care sunt caracteristicile inelelor pentru femei, a celor pentru bărbați și a celor unisex:

Inele pentru femei

Inelele din aur pentru femei sunt cele mai variate din punct de vedere al designului. Spre deosebire de inelele pentru bărbați și cele de tip unisex, aceste inele specifice doamnelor pot avea decorațiuni florale și nu numai. Forma inelului și a pietrelor prețioase alese pentru a împodobi această bijuterie pot fi un alt aspect care diferențiază inelele de femei de celelalte două tipuri menționate. Ai acces la o gamă variată de astfel de inele din aur pe site-ul bb-shop.ro. Un alt lucru pe care îl vei observa imediat este dimensiunea inelului. De regulă, inelele de damă sunt mai ușoare și mai mici, iar pentru a vizualiza acest detaliu mai bine, te poți gândi la verighetele clasice.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Inele pentru bărbați

Inelele pentru bărbați sunt deosebite de cele destinate femeilor atât prin dimensiuni, cât și prin detaliile decorative și forma bijuteriei. Un inel din aur pentru bărbați va fi mereu proiectat cu un rafinament deosebit. În general, sunt inele cu modele foarte simple, minimaliste. De asemenea, acestea sunt impunătoare prin formă și ceva mai consistente în greutate decât inelele pentru femei. O altă deosebire este reprezentată de tipul de material utilizat pentru aceste inele. Dacă bijuteria pentru femei poate fi confecționată și din aur roz, inelele pentru bărbați se găsesc mai degrabă din aur galben și, eventual, alb. În cazul în care îți dorești să oferi un cadou de acest fel unui bărbat, dar nu știi ce să alegi, te poți îndrepta către cardurile cadou - în acest fel, persoana dragă ție va putea să își aleagă inelul care îi place cel mai mult, în același timp în care se bucură de cadoul de la tine!

ADVERTISING

Inele unisex

Inelele unisex sunt inele cu un aspect capabil să împace oarecum și pretențiile femeilor, dar și pe cele ale bărbaților. Dimensiunile acestor inele se încadrează chiar între cele două tipuri mai sus menționate, fiind ceva mai subtile decât cele pentru bărbați. Majoritatea modelelor sunt foarte simple, fără designul sculptural prezent în cazul inelelor pentru doamne. Și în acest caz există o preferință pentru aurul alb și galben și mai puțin pentru alte variante ale acestui material. De asemenea, dacă există gravuri sau decupaje, acestea sunt mai degrabă în forme geometrice. Aceste inele sunt o alegere grozavă pentru cei ce vor o bijuterie care depășește limitele modei, dar și pe cele ale diferențelor de gen.

Prin urmare, inelele din aur pot fi împărțite pe gen, având în vedere faptul că se diferențiază prin câteva aspecte. În afară de greutate și dimensiune, inelele din aur pentru femei prezintă elemente decorative mult mai bogate și mai variate, iar cele pentru bărbați vor fi mereu mai simple și vor emana mai multă putere și seriozitate. Inelele unisex, în schimb, vor fi preferatele iubitorilor de simplitate și bun-gust indiferent de gen.