Teatru la Cinema prezintă spectacolul Punguța cu doi bani

Punguta-cu-doi-bani-2

Hai la teatru în orașul tău! În weekendul 24-25 septembrie, locuitorii orașului București sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecția spectacolului „Punguța cu doi bani”, o producție extraordinară a Teatrului Ion Creangă, după povestea lui Ion Creangă. Duminică, 25 septembrie, de la ora 11:00, spectacolul va fi proiectat pe marele ecran al Happy Cinema din Liberty Center București, iar de la ora 12:00 la Cinemax Veranda din Veranda Mall.

Adaptat de o echipă tânără și talentată, care propune o interpretare inedită a textului, spectacolul de teatru pentru copii „Punguța cu doi bani” ne introduce în universul unui alai pestriț: un boier mult prea cumpătat, un vizitiu mult prea somnoros, o bucătăreasă mult prea aprigă – și, bineînțeles, un cocoș teribil de năstrușnic. Timp de 34 de minute, culoarea, muzica și veselia îi vor însoți pe copii de peste trei ani și pe părinții și bunicii acestora.

ADVERTISING

În întreaga țară, pe 12 iunie, de la ora 11:00, spectacolul va fi proiectat în cinematografele partenere Happy Cinema din Liberty Center București, Happy Cinema din Winmarkt Alexandria, Happy Cinema din Hello Shopping Park Bacău, Happy Cinema din Bistrița Retail Park, Happy Cinema Botoșani din Uvertura Mall, Happy Cinema din Galleria Mall Buzău, Happy Cinema din Focșani Mall, Cinema Trivale din Trivale Shopping Center Pitești, Cinema Carpați din Carpați Shopping Center Sinaia, Happy Cinema Vaslui din Silver Mall, iar de la ora 12:00 în Inspire Cinema din Alba Mall și Inspire Cinema din Mercur Center Craiova. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro/program sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

ADVERTISING

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru și film de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro/program, cât și de pe www.scenatv.ro.

Mulțumim partenerilor media care s-au alăturat campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”:

Parteneri media - logouri 9 ian.PNG