Teatru la Cinema dă startul stagiunii 2023 -2024

Ursul_Pacalit_Template_1110x1600_online_general-72

Teatru la Cinema anunță debutul stagiunii 2023-2024 la 1 octombrie cu spectacolul LIVE „Ursul păcălit de vulpe” ce poate fi urmărit de la ora 12:00 la Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City. În stagiunea precedentă Teatru la Cinema a adus în sălile de cinema peste 13600 de spectatori, din care 42% la reprezentațiile LIVE din București și 58% la proiecțiile pe marele ecrane ale cinematografelor din marile galerii comerciale din țară.

Stagiunea 2023-2024 a Teatru la Cinema debutează în București, pe 1 octombrie, cu spectacolul LIVE „Ursul păcălit de vulpe”, ce poate fi urmărit de la ora 12:00 la Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City. Realizată după celebra poveste scrisă de Ion Creangă, producția Teatru la Cinema este o piesă de teatru interactiv care are o durată de 45 de minute și se adresează copiilor de +3 ani.

ADVERTISING

„În București, suntem prezenți în toate mall-urile care au un cinematograf. Intenționăm ca până pe 16 ianuarie 2025, când Teatru la Cinema va împlini 10 ani de existență, să fim prezenți și în țară în toate localitățile în care există un cinematograf. În stagiunea curentă, 2023-2024, ne-am propus să dublăm numărul de orașe unde suntem prezenți, astfel încât să deservim peste 25.000 de spectatori”, afirmă Mihai Penișoară, directorul general al Teatru la Cinema.

Compania a anunțat deja pe site-ul său www.teatrulacinema.ro/program întregul program spectacole LIVE care se vor juca în cinematografele din galeriile comerciale bucureștene până la sfârșitul acestui an. În luna octombrie calendarul spectacolelor LIVE din București este următoarea:

ADVERTISING

1 oct., ora 12:00 – „Ursul păcălit de vulpe”, Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City

7 oct., ora 17:00 – „Povestea Scufiței Roșii”, Cinemax Veranda din Veranda Mall

8 oct., ora 12:00 – „Rapunzel”, Movieplex Cinema, Plaza România

14 oct., ora 17:00 – „Capra cu trei iezi”, Hollywood Multiplex din Mall Vitan

15 oct., ora 12:00 – „Povestea Scufiței Roșii”, Cineplexx Titan din Auchan Titan

21 oct., ora 17:00 – „O fetiță curajoasă”, Cinemax Veranda, Veranda Mall

22 oct., ora 12:00 – „Povestea celor trei purceluși”, Movieplex Cinema, Plaza România

21 oct., ora 17:00 – „Ursul păcălit de vulpe”, Hollywood Multiplex din Mall Vitan

ADVERTISING

22 oct., ora 12:00 – „Frumoasa din Pădurea Adormită”, Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City

În stagiunea precedentă compania a organizat 79 de reprezentații LIVE. Au fost puse în scenă 19 piese de teatru în toate cinematografele rețelelor partenere, din toate mall-urile bucureștene: Cinema City (din Afi Cotroceni, Mega Mall, Park Lake, Sun Plaza), Cineplexx România (Băneasa Shopping City, Auchan Titan), Movieplex Cinema (Plaza Romania), Hollywood Multiplex (București Mall Vitan), Cinemax Veranda (Veranda Mall), Happy Cinema București (Liberty Center).

Majoritatea biletelor la spectacolele Teatru la Cinema s-au vândut în stagiunea 2022-2023 pentru cele 263 de proiecții pe marile ecrane ale cinematografelor din 15 localităţi din ţară aflate în reţeaua partenerilor săi Cineplexx România (Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Shopping City Sibu) Inspire Cinema (Alba Mall, Electroputere Parc Craiova, Mercur Center Craiova) Happy Cinema (Winmarkt Alexandria, Galeria Mall Buzău, Focşani Mall, Hello Shopping Park Bacău, Silver Mall Vaslui, Uvertura Mall Botoșani, Bistrița Retail Park), Cinema Trivale (Trivale Shopping Center), Cinema Carpaţi (Carpaţi Shoping Center) ale unui număr de 16 piese de teatru.

Spectacolele de teatru pe care Teatru la Cinema le pune la dispoziția iubitorilor de teatru din toată țara sunt fie producție proprie, fie piese de teatru din portofoliul unor mari instituții teatrale precum Opera Comică pentru Copii şi Teatrul Ion Creangă, fie spectacole ale unor instituții de teatru independente.

Toate spectacolele Teatru la Cinema sunt disponibile și online, pe platforma de streaming www.scenatv.ro în ziua și la ora la care rulează pe marile ecrane atât pentru românii aflați în țară, cât și pentru cei din străinătate. Biletele sunt disponibile pe www.teatrulacinema.ro și www.scenatv.ro.

Vă mulțumim frumos pentru interesul acordat!

Le suntem recunoscători  partenerilor noștri media pentru că sprijină an de an campania „Hai la teatru în orașul tău!” o campanie de comunicare a unui proiect cultural adresat copiilor români de pretutindeni!