Târgul de Crăciun din Sibiu nu va avea loc în 2020, din cauza pandemiei

Târgul de Crăciun din Sibiu nu va avea loc în 2020, din cauza pandemiei

Organizatorii Târgului de Crăciun din Sibiu au anunţat, luni, suspendarea evenimentului, din cauza numărului mare de infectări.

Oraşul a ajuns la o incidenţă cumulată de 6,03 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”Ştim că vă aşteptaţi ca dintr-o zi într-alta să ne vedeţi instalând căsuţele în centrul oraşului, însă am luat decizia să suspendăm organizarea Târgului de Crăciun. Evoluţia pandemiei este îngrijorătoare şi orice risc, cât de mic, trebuie eliminat.

Ne-am fi dorit să organizăm evenimentul, să încercăm să salvăm ce se poate măcar din Crăciun în acest an ciudat, iar potrivit reglementărilor în vigoare puteam organiza evenimentul”, au transmis, luni, organizatorii Târgului de Crăciun, pe pagina de Facebook.

Aceştia au precizat că au decis să elimine orice risc, oricât de mic.

”Ne-am decis, însă, să eliminăm orice fel de risc, oricât de mic ar fi, în speranţa că ne putem aduce contribuţia la încetinirea creşterii numărului de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, ceva ce ar trebui să facem cu toţii, în această perioadă.

Noi suntem pregătiţi să organizăm evenimentul, în cazul în care situaţia se va îmbunătăţi, vom regândi această decizie, până atunci, aveţi grijă de voi”, au mai transmis organizatorii evenimentului.

Dragii noștri, știm că vă așteptați ca dintr-o zi într-alta să ne vedeți instalând căsuțele în centrul orașului, însă...

Posted by Targul de Craciun din Sibiu on Monday, November 2, 2020

Potrivit datelor transmise, luni, de Prefectura Sibiu, oraşul a ajuns la o incidenţă cumulată a cazurilor de coronavirus de 6,03 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile.

Târgul a avut prima ediţie în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană. Evenimentul se derula, pe parcursul mai multor săptămâni, în Piaţa Mare a oraşului, fiind punctul de atracţie al sărbătorilor de iarnă. 

Evenimentul este organizat de Asociaţia Events For Tourism şi cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Vezi şi:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!