Styling pentru femei pentru lucru la distanță: 3 idei

Styling pentru femei pentru lucru la distanță: 3 idei

Avantajele lucrului la distanță au fost descoperite de un număr tot mai mare de femei. Activitatea realizată din confortul locuinței nu înseamnă lipsa de responsabilitate, sarcini mai puține sau lipsă de atitudine. Multe dintre doamne continuă să ridice ștacheta şi să adopte ținute de birou impecabile chiar dacă pentru confortul picioarelor aleg botoşi de casă. Să descoperim în rândurile următoare de ce nu trebuie să renunți la ţinutele de birou când aduci jobul acasă, dar și câteva idei de styling.

Munca de acasă – de ce să nu renunți la ţinutele office?

Chiar dacă ai ales să îţi muţi biroul în living sau în camera special amenajată, nu înseamnă că nu vei mai avea întâlniri oficiale cu clienţii, partenerii de afaceri sau colegii de muncă. Este important să arăți că acorzi aceeaşi atenţie şi respect activităţii, adoptând ţinute office adecvate.

ADVERTISING

Continuă să porţi hainele de birou chiar dacă lucrezi la distanţă, te vei simţi bine în pielea ta şi vei avea stimă de sine bună, la fel va fi şi starea de spirit, la cote maxime. Trebuie să recunoaştem că în pantaloni de trening este dificil să păstrezi o atitudine pozitivă sau să câştigi încrederea partenerilor. 

Purtând haine office în timpul programului de lucru, membrii familiei vor înțelege că eşti la serviciu, că jobul tău este important şi nu te vor deranja mai mult decât este necesar.

Trei idei de styling pentru lucru la distanţă

E uşor să te bucuri de ţinute autentice în fiecare zi, dar pentru asta este recomandat să ai o garderobă capsulă.  Aşa nu vei investești sume mari în haine, dar vei putea crea ţinute cu personalitate, potrivite activităţii pe care o desfăşori. Din acesta nu trebuie să îţi lipsească o rochie într-o culoare neutră, bleumarin, bej, gri sau negru, cu croi lejer sau în formă literei A. Cămaşa albă şi pantalonii gri sunt alte piese indispensabile. Poți adăuga în garderobă blugi clasici, tricouri simple şi un sacou din bumbac cu aspect formal. Pentru a beneficia de un look profesional mizează pe accesorii: curele subţiri şi late, eşarfe, bijuterii, botoși de casă. Iată cum poţi transforma aceste articole în ţinute cu personalitate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Rochia simplă, eşarfa şi botoşi de casă - ținută must have pentru întâlniri online

Rochia simplă sau cea în forma literei A sunt în continuare vedete ale ţinutelor office, contribuind la crearea unor stilizări impecabile şi feminine în același timp. Alege o eşarfă din mătase în culoarea anului, Viva Magenta, şi vei oferi un suflu rafinat întregii ţinute. Pentru că eşti în confortul locuinţei poţi alege să porţi botoşi de casă. Aceştia îţi vor furniza confort termic, fără a afecta aspectul ţinutei. 

Pantaloni gri cu talie înaltă şi cămaşă albă - profesionalism în orice moment

O ţinută clasică pentru munca de acasă poate fi construită cu pantalonii gri cu talie înaltă şi cămaşa albă. Alege pantaloni elastici care îţi vor furniza confortul necesar în cele 8 ore cât vei sta îmbrăcată. Ţinutei cu cămașă şi pantaloni îi poţi adăuga bijuterii, pentru a-i oferi personalitate. Alege coliere mari din pietre naturale sau mărgele dacă îţi doreşti un look elegant. Prinde părul într-un coc lejer şi vei avea outfit perfect pentru întâlnirile în care vei fi angrenată. Pentru confortul picioarelor nu renunță la papucii sau botoşi de casă, o pereche cu blăniţă călduroasă vor fii piesele de efect în astfel de situații. 

ADVERTISING

Ținuta office cu tricou simplu, blugi şi sacou - confortabilă şi practică

Poți miza oricând pe blugi clasici, tricou simplu şi sacou lejer dacă vrei să te simţi confortabilă să să nu ștrirbeşti aspectul profesional. Alege piese contrastante care vor arăta bine în timpul întâlnirilor de afaceri. Fie că discuți cu clienții sau contactezi parteneri noi o ţinută semi-formala va avea efectul scontat în timpul întâlnirilor live. Pentru a întregi ținută optează pentru cercei eleganţi, lanțuri şi ceasuri discrete. O pereche de botoşi de damă  realizaţi din materiale naturale vor fi piesele care vor spori confortul personal. 

Când vine vorba de ţinute de birou feminine, cu siguranţă garderoba capsulă este răspunsul şi soluţia pentru a crea combinaţii profesionale pe care le poţi purta fie că îţi doreşti să păstrezi aspectul office sau doar să te simţi bine.