Spectacole de teatru la cinema în weekendul 5-6 martie, în București

Afis-Micuta-Dorothy

Hai la Teatru la Cinema! În weekendul 5-6 martie, locuitorii orașului București sunt invitați să urmărească proiecția pe marile ecrane ale cinematografelor a spectacolului „Micuța Dorothy”, o producție extraordinară a Operei Comice pentru Copii.

Un musical cu o producție impresionantă, „Micuța Dorothy” rivalizează cu orice spectacol de pe marile scene ale lumii. Opera Comică pentru Copii este o instituție de cultură de talie internațională, condusă de soprana Felicia Filip, unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează.

ADVERTISING

Sâmbătă, 5 martie, începând de la ora 12:00, în București, spectacolul poate fi urmărit la Cineplexx Titan din Auchan Titan, iar duminică, 6 martie, începând de la ora 12:00, bucureștenii vor putea urmări proiecția acestuia pe marile ecrane ale Cinemax Veranda din Veranda Mall, Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City și Cineplexx Titan din Auchan Titan.

Spectacolul poate fi urmărit și online, de către orice român, din orice colț al lumii s-ar afla, împreună cu întreaga familie, pe www.scenatv.ro.

ADVERTISING

„În ziua și la ora proiectării în cinematografe, spectacolul va fi disponibil și online, pe www.scenatv.ro, pentru a fi vizionat de către cei care nu pot să ajungă în sala de cinema sau care nu au un cinematograf în localitate. Și, de asemenea, pentru toți românii aflați în străinătate”, afirmă Mihai Penișoară, directorul general al companiei Teatru la Cinema.

La nivel național, spectacolul va fi proiectat în 10 cinematografe partenere ale campaniei „Hai la teatru în orașul tău!” din opt orașe: București, Alba Iulia, Craiova, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia, Târgu Mureș. Biletele pot fi achiziționate de la casele de bilete ale cinematografelor și de pe www.teatrulacinema.ro.

ADVERTISING

Mulțumim partenerilor media pentru sprijinul pe care îl acordă campaniei naționale „Hai la teatru în orașul tău!” care își propune să „democratizeze” accesul la piese de teatru de calitate tuturor românilor, indiferent dacă locuiesc în zona rurală sau urbană, în țară sau peste hotare:

Parteneri media - logouri 9 ian.PNG