Spectacol de teatru pentru copii la cinema, în București, pe 1 mai

Spectacol de teatru pentru copii la cinema, în București, pe 1 mai

Hai la Teatru la Cinema! În weekendul 30 aprilie – 1 mai, locuitorii orașului București sunt invitați să urmărească pe marile ecrane ale cinematografelor proiecția spectacolului „Isprăvile motanului încălțat”, o producție teatrală realizată după clasica poveste publicată de Charles Perrault în 1697 și care a bucurat copilăria atâtor generații. Duminică, 1 mai, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marile ecrane ale Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City, Cineplexx Titan din Auchan Titan și Cinemax Veranda din Veranda Mall.

ADVERTISING

La nivel național, pe 1 mai, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în 10 cinematografe partenere ale campaniei „Hai la teatru în orașul tău!” din opt orașe: Alba Iulia, București, Craiova, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia și Târgu Mureș. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în localitatea lor sau românilor din străinătate. Astfel, iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacolul „Isprăvile motanului încălțat”, pe platforma de streaming www.scenatv.ro. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât și de pe www.scenatv.ro.

ADVERTISING

Mulțumim partenerilor media care s-au alăturat campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”:

Parteneri media - logouri 9 ian.PNG