School of Rock, premieră națională la Opera Comică pentru Copii

School of Rock, premieră națională la Opera Comică pentru Copii

În premieră națională, celebrul musical ,,School of Rock” (muzica Andrew Lloyd Weber) se produce anul acesta la Opera Comică pentru Copii.

După succesul extraordinar avut cu musicalul ,,Madagascar” (Dreamworks), Emil Pantelimon va semna concepția noii producții, în exclusivitate la OCC.

În curând se vor anunța detalii despre preselecții pentru anumite roluri și echipa completă a realizatorilor! 

Aplicația #OperaCopiilor disponibilă pe iOS și Android 

Începând de astăzi aplicația #OperaCopiilor este disponibilă pe iOS și Android. Aplicația le permite abonaților să vizioneze online spectacole din repertoriul instituției și emisiuni culturale, distractive și educative.

ADVERTISING

Pentru un abonament de doar 30 de lei/lună ai spectacole chiar la tine acasă: https://app.operacomica.ro

Hansel și Gretel în acest weekend pe scena OCC

Hansel-si-Gretel

În weekendul 5-7 martie, în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii se va juca opera ,,Hansel și Gretel”, în regia maestrului Cristian Mihăilescu.

Ultimele bilete pot fi achiziționate online: www.bilete.ro/hansel-si-gretel.

Spectacolul se desfășoară conform regulamentului stabilit în această perioadă, la o capacitate de doar 30%, respectându-se toate măsurile necesare.

ADVERTISING

De asemenea, pe site-ul: www.operacomica.ro pot fi achiziționate bilete pentru întreaga stagiune până în vară, fie că vorbim despre opere și operete celebre precum ,,Cenușăreasa” și ,,Hapciu în Re Major” sau balete foarte iubite de copii precum ,,Scufița Roșie”,  ,,Jack și Vrejul de Fasole”, ,,Fetița cu Chibrituri” sau ,,Don Quijote”. 

Distracție în Grădina OCC

Grădina OCC este transformată într-un parc de distracții, iar bucuria copiilor completează atmosfera de poveste la sfârșitul săptămânii.

În fiecare sâmbătă și duminică, copiii pot participa la o serie de activități pentru toate vârstele: traseu de mașinuțe, labirint, copacul păsărilor, magazinul OCC, food court și multe și atractive ateliere de creație.

ADVERTISING

Cinema la OCC

Frozen

Activitatea OCC este completată de  filme pentru toți copiii! În acest weekend Sala Mare o să fie pregătită pentru filmul Frozen 2, în regia lui Chris Buck și Jennifer Lee.

Bilete disponibile pentru tine și familia ta: www.bilete.ro/frozen-2/


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇