Sandale sau pantofi pentru ziua nunții: ce alegi

Sandale sau pantofi pentru ziua nunții: ce alegi

Nunta este un eveniment unic, la care vrei să arăți impecabil! După alegerea rochiei de mireasă, ai nevoie și de încălțămintea care să o completeze. Totuși, achiziționarea pantofilor ideali pentru nuntă poate să fie o provocare, din cauza numărului mare de modele.

Pe lângă clasicii pantofi cu toc, la nuntă se potrivesc și sandalele. Nu știi pentru ce variante să optezi? Îți ușurăm munca și îți oferim cele mai bune sfaturi pentru ziua cea mare!

Sandale cu barete în jurul gleznei

Unele dintre cele mai populare modele pentru mirese sunt sandalele cu barete în jurul gleznei. Înainte să achiziționezi modelul care-ți place, gândește-te la faptul că vei petrece o zi întreagă încălțată în sandalele de nuntă. De aceea, modelul trebuie să fie confortabil, stabil și flexibil.

ADVERTISING

Indiferent dacă îți plac tocurile mici sau medii, sandalele cu baretă nu te vor dezamăgi. Îți oferă susținerea de care ai nevoie, pentru a împiedica alunecarea în timpul dansului. Inspiră-te din modelele de sandale de mireasă The5thelement și alege perechea care te reprezintă!

Pantofi cu toc subțire

Preferi pantofii clasici pentru nuntă? Atunci poți opta pentru modelele clasice, cu toc subțire. Acestea sunt recomandate femeilor care sunt obișnuite cu tocurile, pentru a împiedica accidentările. Indiferent de model sau de culoare, pantofii cu toc subțire accentuează picioarele și alungesc silueta, garantând o notă de feminitate și eleganță.

ADVERTISING

Nu uita că la nuntă ar trebui să te distrezi și să dansezi! Așadar, ar fi bine să renunți la tocurile extrem de înalte. Pantofii cu toc de 8 centimetri sunt ideali, pentru că îmbină confortul cu aspectul elegant.

Pantofi cu toc și platformă

Dacă nu-ți dorești să renunți la pantofii cu toc înalt, dar modelele stiletto nu ți se par confortabile, poartă modele cu toc gros. Astfel, greutatea corpului va fi distribuită uniform și scapi de durerile de picioare.

Pantofii cu toc și platformă sunt varianta optimă și în cazul femeilor cu picioare mai groase, pentru că echilibrează perfect proporțiile. Aceste variante sunt mai înalte decât pantofii tradiționali, însă oferă o libertate mai mare de mișcare. La fel de potrivite sunt și sandalele elegante, cu același calapod.

ADVERTISING

Sandale cu toc mic și pătrat

Încălțările cu toc mic și pătrat sunt variantele optime pentru o nuntă. Nu ești o mare împătimită a tocurilor înalte? Poartă sandale la fel de elegante, care îți oferă câțiva centimetri în înălțime. În acest fel, nu-ți compromiți confortul și porți sandale care arată minunat cu rochia de mireasă.

Fie că preferi sandale albe sau nude, acestea se potrivesc oricărei rochii în care să arăți fabulos.

Sandale cu talpă joasă

Sandale cu talpă plată în locul clasicilor pantofi de nuntă? Sigur! Dacă ești o mireasă nonconformistă sau îți organizezi nunta pe plajă ori în natură, aceste modele sunt recomandate. Încălțămintea cu talpă plată este ideală pentru tine dacă pui pe primul loc confortul sau nu-ți dorești să fii mai înaltă decât partenerul.

Și în această situație, este indicat să alegi sandale elegante, pe care să le porți și după marele eveniment, în ținutele de oraș.

Ziua nunții este un moment pe care îl aștepți cu nerăbdare! Indiferent dacă-ți plac sandalele sau pantofii, poartă modelul care te reprezintă. Acestea trebuie să fie în completă armonie cu rochia de mireasă, pentru o apariție de neuitat.

Ce preferi? Sandale sau pantofi pentru nuntă?