Revin spectacolele pe scena Operei Comice pentru Copii (OCC)

Revin spectacolele pe scena Operei Comice pentru Copii (OCC)

Opera Comică pentru Copii redeschide stagiunea în Sala Mare cu unul dintre cele mai iubite spectacole, „Erus și Valea Iubirii”. Biletele sunt deja disponibile în rețeaua bilete.ro, iar programul este anunțat pe site (www.operacomica.ro) până în luna mai.

Din 13 februarie, weekend de weekend sunt programate spectacole la o capacitate de 30% din Sala Mare, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță, astfel încât familiile din București, și nu numai, să se poată bucura de reîntoarcerea la teatru.

Momentul mult așteptat atât de echipa noastră, cât și de publicul Operei Comice pentru Copii se apropie cu pași repezi. Odată cu relaxarea restricțiilor privind accesul în sălile de spectacole în București, redeschidem larg ușile de la Sala Mare și vă așteptăm cu povești ce vor bucura copiii de toate vârstele. Reîntâlnirea cu eroii preferați va fi cu atât mai emoționantă cu cât pe scenă se vor perinda cele mai îndrăgite personaje din spectacolele noastre. Primul dintre ele va fi chiar Erus, eroul celei mai recente producții din repertoriul OCC, „Erus și Valea Iubirii”, musical ce va fi jucat pentru prima dată în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii, pe 13 februarie 2021, la aproape jumătate de an după ce a avut premiera în aer liber, pe scena amenajată în curtea instituției noastre.

Urmează Pinocchio, Hänsel și Gretel, Scufița Roșie, Peter Pan, Cenușăreasa, Fetița cu Chibrituri și multe alte surprize, la care am lucrat în tot acest timp în care întâlnirea cu publicul nu a fost posibilă în interior. Rămânem în continuare alături de spectatorii noștri în mediul virtual, prin intermediul Aplicației Opera Copiilor, pe care o actualizăm în fiecare săptămână, iar din februarie vă invităm în Sala Mare, în atmosfera de poveste care ne-a lipsit tuturor aproape un an. a declarat ,

Felicia Filip, manager Opera Comică pentru Copii
ADVERTISING

Două weekenduri dedicate lui Erus

Publicul fidel Operei Comice pentru Copii a primit vestea cu entuziasm, o parte din bilete fiind deja epuizate.

După cele două weekenduri dedicate lui Erus, unul dintre cele mai iubite personaje românești, urmează povești extrem de apreciate și cerute de publicul nerăbdător să revină în sala de spectacol.

Sunt programate deja opere si operete precum „Hansel și Gretel”, "Cenușăreasa", "Hapciu în Re Major", "Peter Pan", baletele „Scufița Roșie”, „Jack și Vrejul de Fasole”, "Fetița cu Chibrituri", "Don Quijote", plus "Duelul instrumentelor", iar în apropierea zilei de 1 iunie, prima premieră de musical din acest an.

ADVERTISING

La cererea publicului, Opera Comică pentru Copii va suplimenta numărul reprezentațiilor ori de câte ori va fi nevoie.

OCC anunță și redeschiderea magazinului din foaier cu o mulțime de oferte la jocuri educative, cărți și produse personalizate - magazinulocc.ro.

Nu lipsesc surprizele și atelierele de creație atât de iubite de micii spectatori, pregătite de Magazinul OCC înainte și după fiecare spectacol.

Opera Copiilor rămâne și online

operacopiilor
Foto: operacomica.ro

Aplicația Opera Copiilor, disponibilă la app.operacomica.ro, continuă să fie actualizată cu spectacole și emisiuni noi pentru abonații din țară și din străinătate.

ADVERTISING

Zeci de spectacole OCC și sute de emisiuni educative sunt deja disponibile în aplicație, iar prețul abonamentului este maximum 30 de lei/lună, în funcție de tipul de abonament ales.

Opera Comică pentru Copii, instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei

Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, a primit anul acesta Ordinul ,,Meritul Cultural” în grad de Ofițer, Categoria D - ,,Arta spectacolului” din partea Președintelui Klaus Iohannis.

A fost prima care a mutat activitatea în mediul online, imediat după aplicarea măsurilor de urgență din 9 martie 2020, prima instituție culturală cu aplicație mobilă proprie, cu spectacole și emisiuni originale, apoi prima care a dat startul spectacolelor din 1 iunie 2020, odată cu prima zi când acestea au fost permise, prezentând 100 de reprezentații până la finalul lunii octombrie, apoi s-a adaptat din nou, realizând prima ediție a Târgului „Poveste de Crăciun Online” și găsind soluții pentru ca toți copiii, mici și mari, să simtă și anul acesta adevărata atmosferă a Sărbătorilor.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇