Rețetele sănătoase de paste care au înnebunit internetul – Află care sunt cele mai populare idei culinare

Rețetele sănătoase de paste care au înnebunit internetul – Află care sunt cele mai populare idei culinare

Toată lumea iubește pastele! Există zeci de rețete simplu și rapid de făcut, dar un bun cunoscător știe că acest fel de mâncare este o adevărată artă. În ultima perioadă, tot mai multe rețete își găsesc versiunea sănătoasă în scurte videoclipuri postate pe rețelele de socializare, care te învață să îți prepari cele mai delicioase porții de paste. Cum totul se învârte în jurul alimentelor proaspete și a timpului scurt de gătire, nici nu este de mirare faptul că au devenit atât de celebre atât de repede.

ADVERTISING

Poate că uneori timpul este o problemă și pentru tine sau poate doar ai poftă de ceva bun cât mai repede. Uită de mâncarea comandată și pășește cu încredere în bucătărie pentru a-ți face cina perfectă în doar câteva minute. Dacă vrei și tu să testezi cele mai populare rețete de paste, pregătește-ți șorțul și cratița.

Iată care sunt cele mai populare rețete sănătoase și cum le poți prepara și tu simplu și rapid:

Paste cu roșii și feta

Cea mai simplă și mai delicioasă rețetă de paste este cea cu roșii cherry și brânză feta. Tot ce trebuie să faci este să pui roșii în tavă și să le acoperi cu ulei de măsline. Usturoiul este opțional, dar îl poți adăuga pentru un plus de savoare. Nu poți trece, încă, peste mirodeniile preferate. La rețeta originală se adaugă doar sare și piper, dar tu ești bucătarul șef. Pune o bucată mare de brânză feta în mijloc și lasă totul la copt pentru vreo 30 de minute. Adaugă frunze proaspete de busuioc și amestecă totul bine. La final, pune pastele în tavă și ai obținut cea mai celebră și mai simplă rețetă de paste.

ADVERTISING

Mac and Cheese doar cu legume

Rețeta americană de paste cu brânzeturi poate fi reformulată cu ușurință cu ajutorul legumelor. Fă-ți cumpărăturile de pe Auchan.ro și asigură-te că pui în coș legume proaspete, turmeric și chimen pudra. Restul ingredientelor se află cu siguranță și în frigiderul tău. Fierbe o ceapă, doi morcovi și un cartof mare, iar apoi pune totul în blender alături de o cană din apa în care au fiert, puțin lapte pe bază de plante, muștar și usturoi. Nu uita nici de condimentele de mai sus, pe care le vei suplimenta cu sare, piper și boia după gust. Toarnă sosul peste paste și servește-le calde. Va arăta exact ca o porție de mac and cheese, dar va fi mult mai sănătos.

ADVERTISING

Pastele cu busuioc și spanac

Dacă nu te încântă gătitul în mod neapărat, dar ai poftă de o astfel de cină gustoasă, nu este nimic mai simplu de făcut decât pastele cu busuioc și spanac! Totul se întâmplă în blender. În cupa acestuia vei pune busuioc, spanac proaspăt, ceapă verde, brânză cottage, ulei de măsline, usturoi, sare și piper după gust. Nimic nu e măsurat cu precizie, așa că îți poți face de cap cu această rețetă. Secretul este, însă, să adaugi câteva linguri din apa în care au fiert pastele. Toarnă totul peste tipul tău preferat de paste și bucură-te de gustul delicios și condimentat al acestei rețete.

Prin urmare, nu trebuie să fii un mare maestru bucătar pentru a elabora cele mai delicioase paste. Indiferent pentru care dintre aceste rețete optezi, vei cuceri cu siguranță orice degustător priceput într-ale pastelor. Pe lângă savoarea lor deosebită, aceste rețete te vor ajuta și să adaugi mai multe legume în alimentația ta, chiar și atunci când nu ai poftă neapărat de o salată. Mult spor la gătit!