Recomandare de weekend: The Letdown, un serial comic despre eșecurile părinților perfecți

Pentru sfârșitul de săptămână le recomand părinților serialul “The Letdown” în care vor primi o lecție comică despre cum să administreze relațiile complicate de familie.
Recomandare de weekend: The Letdown, un serial comic despre eșecurile părinților perfecți

Show-ul australian are trei sezoane, iar pe Netflix pot fi vizionate primele două.

Audrey este o tânără mamă decisă să aibă o viață normală și după ce naște, să-și continue cariera, să iasă cu prietenele și să se bucure de viață alături de soțul ei.

Dar această încercare a ei de a nu fi absorbită de tot ce înseamnă preocuparea de a fi un părinte perfect e mai dificilă decât pare la prima vedere.

The Letdown, serial australian, trailer – Sursa: Australians in Film / Vimeo

Personajul Audrey se confruntă cu tot felul de situații, pornind de la dorința de a-și continua cariera și până la încercarea de a găsi o locuință potrivită familiei, situații care o fac să ia decizii care contravin principiilor ei liberale de viață.

Pentru părinți e serialul potrivit. Vor regăsi multe din problemele cu care se confruntă ori s-au confruntat, cu întrebările rămase fără răspuns și cu temerile, multe dintre ele fără temei.

ADVERTISING

Serialul a câștigat mai multe premii în Australia, iar actrița Alison Bell, 43 de ani, este savuroasă în rolul lui Audrey.

Ce m-a atras la acest show e constatarea liniștitoare că nu există părinți perfecți. Deși societatea pune o mare presiune pe aceștia pentru a se ridica la standarde înalte în ce privește educația copilului, îngrijirea și atenția acordată acestuia, standardele sunt imposibil de atins.

Episodul în care Audrey caută o grădiniță pentru fetița ei e sugestiv în acest sens. Arată cât de complicat și costisitor e să găsești un loc civilizat unde să-ți poți lăsa copilul, dacă ești mamă și vrei să-ți păstrezi job-ul.

ADVERTISING

Pentru părinți, serialul e o mână de ajutor indirectă. Audrey le spune că problemele lor sunt universale și, de multe ori, nu există soluții la problemele lor. Ca părinte trebuie, în cea mai mare parte a zilei, să improvizezi.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇