Programul Teatrului Elisabeta în luna aprilie

vizual-teatru

Iepurașul vine de Paște cu spectacole la Teatrul Elisabeta. Luna aprilie se anunță plină, iar multe dintre evenimente se apropie, încă de pe-acum, de sold-out.

Celor pentru care romantismul are și o latură comică, sunt așteptați la spectacolele „Despre dragoste, cu ură” (2 aprilie), “O căsnicie liniștită” (21 aprilie) sau celebra “Tanța și Costel” (29 aprilie).

Iubitorii comediilor bulevardiere, pline de încurcături, schimbări de identitate și situații ieșite din comun, pot alege unul dintre titlurile devenite cunoscute: “Las’ că știm noi!” (7 aprilie), cu Tania Popa, Mirela Stoian, Ștefan Velniciuc și Vasile Calofir în rolurile principale; “Milionul, nepoatele și milionara” (20 aprilie), “Lună de miere cu piper” (26 aprilie) sau “Încurcătură la nivel înalt” (30 aprilie). Firește, nu va lipsi din repertoriu comedia “Ghici cine te sună?!” (23 aprilie), un spectacol actual despre cutia neagră a existenței noastre – telefonul mobil.

ADVERTISING

Cele mai noi producții ale Teatrului Elisabeta vor putea fi văzute în a doua jumătate a lunii aprilie. Ambele sunt în regia îndrăgitului actor Lucian Ghimiși – “Bucătarii” (28 aprilie) și “Bucluc la Operă” (22 aprilie – PREMIERĂ).

Detaliile și biletele pentru spectacole sunt disponibile pe www.TeatrulElisabeta.ro