Programul lunii noiembrie la Teatrul Elisabeta

Vizual-Teatru

Luna noiembrie vine cu 17 comedii la Teatrul Elisabeta. Probleme și confuzii, încurcături care par fără ieșire și rezolvări neașteptate – sunt câteva dintre ingredientele care vor face vizita la teatru de neuitat.

Iubirea ține de frig iarna. La fel și râsul. Tocmai de aceea, Teatrul Elisabeta a pregătit câteva comedii perfecte pentru cupluri, dar și pentru aceia care vor să facă haz de necaz când vine vorba de dragoste: “Fantoma, dragostea mea!” (3 noiembrie), “Tanța și Costel” (12 noiembrie), “O căsnicie liniștită” (16 noiembrie) sau “Fanteziile soțului meu aproape că m-au înnebunit” (24 noiembrie).

ADVERTISING

Teatrul Elisabeta prezintă în luna noiembrie și câteva titluri clasice, care se joacă de ani cu casa închisă: “Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” (2 noiembrie), “Puricele în ureche” (5 & 26 noiembrie), “Boeing Boeing” (9 & 30 noiembrie), “Încă nu, dar o să fie...” (10 noiembrie) și “Milionul, nepoatele și milionara” (23 noiembrie).

Pentru cei care își doresc comedii inedite, cu situații și rezolvări ieșite din comun, luna noiembrie îi așteaptă cu “Capcană pentru un bărbat căsătorit” (17 noiembrie), “Ghici cine te sună?!” (18 noiembrie) și “Bucătarii” (25 noiembrie). Iar pentru aceia care vor să vadă personaje ce-și schimbă identitatea pentru a ieși din bucluc, Teatrul Elisabeta a programat “Las’ că știm noi!” (11 noiembrie) și “Încurcătură la nivel înalt” (19 noiembrie).

ADVERTISING

Programul complet și biletele se găsesc pe teatrulelisabeta.ro