Programul lunii noiembrie la Restaurant Elisabeta

Vizual-Restaurant

Luna noiembrie vine cu o varietate de evenimente la Restaurant Elisabeta. Comedii spumoase, seri muzicale și preparate delicioase te așteaptă într-una dintre cele mai distinse locații istorice din București.

Comedii. Cine n-a râs măcar o dată de dragoste și din dragoste? „Soț de vânzare” (2 noiembrie), “Bărbatul perfect defect” (5 noiembrie), „Trioul conjugal” (8 noiembrie), „Despărțiți din dragoste” (16 noiembrie) sau “Viață conjugală (a)normală” (29 noiembrie) prezintă situații de viață cu care oricine se poate confrunta la un moment dat. Să sperăm, în schimb, că nu ne vom confrunta cu situațiile din “Aproape rude” (26 noiembrie), “Crimă la cină” (19 & 30 noiembrie) sau “Bona bună și nebună” (12 noiembrie).

ADVERTISING

Muzică. Serile tematice devin o tradiție la Restaurant Elisabeta! Iubitorii de jazz sunt așteptați în compania unor artiști desăvârșiți – Sorina Rotaru & Band (3 noiembrie). Cei care vor să retrăiască farmecul Bucureștiului de altădată sunt așteptați la spectacolele suținute de Silviu Biriș & Band (4 noiembrie), Maria Buză și Taraful George Pătrașcu (10 noiembrie) și Jezebel (18 noiembrie). Pentru o călătorie din Micul Paris la Paris, spectatorii sunt invitați să participe la o seară franțuzească, susținută de Mădălina Coca & The Cabarets (11 noiembrie). Cei petrecăreți pot opta pentru o seară plină de energie alături de The Cuban Project (24 noiembrie). Surpriza lunii vine cu spectacolul “O noapte la operă” (17 noiembrie): o seară în care vom asculta arii celebre, interpretate de soprane și tenori profesioniști.

ADVERTISING

Un meniu variat. La Restaurant Elisabeta, am conceput un meniu care se potrivește de minune cu repertoriul și îl completează, astfel încât experiența ta să fie cât mai plăcută. Îți recomandăm să vii cu o oră și jumătate înainte de eveniment, ca să te poți bucura de o cină în oraș ca la carte.

Programul complet și biletele sunt disponibile pe restaurantelisabeta.ro

ADVERTISING