Programul lunii aprilie Teatrul Arte dell’Anima

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Totul despre femei” de Miro Gavran, regia Felix Crainicu 

După succesul extraordinar din cadrul festivalului „GavranFest” din Germania, spectacolul „Totul despre femei” revine în București! 

„Totul despre femei” vorbește despre forța, magia și puterea femeii, fără a fi feminist în vreun fel. Spectacolul prezintă femeia într-un mod realist, empatic, comic, fără a fi lipsit de ironie, sarcasm, invidie și gelozie. Fie că vorbim de prietenie, relații familiale sau colegiale, descoperim într-o oră și jumătate femeia cu toate fațetele ei: mame, soții, iubite, surori, prietene.

O comedie fabuloasă cu Corina Dănilă, Adriana Irimescu și Crina Lință. Nu mai puțin de 15 personaje întruchipate în cinci povești de viață.

  • 07 aprilie, ora 19:30 – Teatrul Nottara, Sala George Constantin

Bilete disponibile în rețeaua blt.ro și la Casa de Bilete a Teatrului Nottara: https://www.blt.ro/totul-despre-femei-nottara.html

ADVERTISING

Mulțumiri speciale Teatrului Nottara și doamnei director Marinela Țepuș. Spectacolul se joacă în cadrul programului „Întâlniri Teatrale – Nottdependent”. 

„Lettice și Leușteanul” de Peter Shaffer, regia Geanina Hergheligiu

Lettice-si-Leusteanul-7

Vino să afli povestea Reginei Maria Stuart, a bucătăriei elisabetane și ingredientul secret al unei prietenii longevive într-o comedie extraordinară! Silviu Biriș pentru prima dată în cariera de peste 20 de ani intepretează 4 roluri, alături de colegele sale Crina Lință și Ioana Pavelescu în spectacolul Lettice și Leușteanul de Peter Shaffer, regia Geanina Hergheligiu! 

O comedie satirică, ce îmbină istoria cu situații neașteptate și momente de maximă intensitate. Un ghid turistic extravagant, o doamnă oficială și rigidă, un bătrânel morocănos, un asistent sarcastic, un tânăr visător și un avocat influențabil vă vor încânta privirile în acest spectacol extrem de apreciat. 

ADVERTISING
  • 13 aprilie, ora 19:00 – Teatrul Arte dell’Anima

Bilete disponibile în rețeaua mySTAGE.ro și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima: https://www.mystage.ro/spectacole/lettice-si-leusteanul-895?af=41 

Trupa íELE vs. Impro FIX - Sfert #2 Cupa Impro Battle 2022

Improfix11-min

Teatrul Arte dell’Anima prezintă Trupa Improfix în marea luptă a anului 2022 pentru Cupa Impro Battle 2022. Rețeta formatului e simplă: luăm 8 trupe, le aruncăm într-o luptă artistică, creativă și spontană și vedem care râmâne în picioare până la ultimul strop de imaginație.

IMPRO BATTLE este un format de TEATRU SPORT, adică o competiție între 2 echipe de improvizatori. Ele se vor provoca pe parcursul mai multor runde, la scene și jocuri de improvizație diverse și vor fi jurizați, atât de către public, cât și de către semenii lor improvizatori care vor analiza obiectiv de la pupitrul juriului.

ADVERTISING
  • 13 aprilie, ora 20:00 – CLUB B52

Biletele pot fi achiziționate online de pe eventbook.ro sau de la Casa de Bilete a B52, cu rezervare telefonică sau prin SMS, în prealabil, cu cel puțin o zi înainte la 0786.104.846: https://eventbook.ro/other/bilete-trupa-iele-vs-impro-fix-sfert-2 


„Referințele la Dali ... „de Jose Rivera, regia Răzvan Enciu 

Referinte

Referințele la Dali… explorează ruptura emoțională dintre o tânără inteligentă, Gabriela, și soțul ei Benito, soldat în Războiul din Golf. Când Benito ajunge la casa sa izolată din deșertul singuratic din California, ambii trebuie să se confrunte cu starea de ruptură a căsniciei lor și să-și dea seama care sunt dorințele lor reale. Cu personaje imaginative extraordinare: o lună amoroasă, o pisică curioasă și un coiot seducător, Referințele la Dali… devine un spectacol despre singurătatea în doi, despre efectele războiului în viața de cuplu și nu numai. 

„Un spectacol meditativ, deloc comercial, care te pune pe gânduri și te lovește în cele mai neașteptate moduri. Sunt, oare, banii unicul scop în viață? Câți ani din viață ar trebui sacrificați, la propriu, pentru bani? Și cu ce riscuri? Iar războiul, dragul de el, căci el este, în fapt, subiectul principal, are efecte nocive asupra tuturor.” – Emil Călinescu pentru lateatru.eu

  • 17 aprilie, ora 19:00 – Teatrul Arte dell’Anima

Bilete disponibile în rețeaua mystage.ro și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima: https://www.mystage.ro/spectacole/referintele-la-dali-ma-excita-2144?af=41 

Spectacol de improvizație al Trupei ImproFIX 

Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă la show-ul de improvizație a celor mai creativi, dinamici și spontani actori – Trupa ImproFIX! 

„Trupa Improfix a demonstrat că bucuria și buna dispoziție sunt absolut necesare într-o lume care nu te mai încurajează să trăiești liber, o lume care îți impune frici ce nu te reprezintă, pe care nu ți le dorești. O oră și jumătate de bucurie, de relaxare, de libertate” – Irina Cerchia pentru Revista Amfiteatru

Coach: Mihaela Sîrbu 

Distribuție: Alexandru Cătănoiu, Irina Ștefan, Cătălin Ștefan Bucur, Armand  Crișan, Petru Marginean, Oana Laura Gabriela, Teodor Abagiu, Crina Lință, Dima Țui. 

  • 27 aprilie – 19:30 – Sala George Constantin a Teatrului Nottara

Bilete disponibile în rețeaua blt.ro și la Casa de Bilete a Teatrului Nottara: https://www.blt.ro/improfix.html 

Mulțumiri speciale Teatrului Nottara și doamnei director Marinela Țepuș. Spectacolul se joacă în cadrul programului „Întâlniri Teatrale – Nottdependent”. 

Programul complet al spectacolelor este disponibil pe www.artedellanima.ro/program-evenimente și pe https://www.mystage.ro/#/f=0+0+teatrul-arte-dellanima_122+0+0.

Te invităm și pe paginile noastre de Social Media pentru a fi la curent cu întreaga activitate a teatrului: Facebook, Instagram, Youtube