Premiera "Totul se transformă" din Capitală s-a jucat la capacitatea maximă permisă

Premiera "Totul se transformă" din Capitală s-a jucat la capacitatea maximă permisă

Premiera spectacolului „Totul se transformă” a avut loc pe 10 mai în București și a fost găzduită la Sala Mare a Teatrului Național. Aplauzele îndelungate au confirmat că demersul artistic lansat de Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Mircea Rusu și Vlad Zamfirescu are drumul deschis către inimile spectatorilor. Biletele pentru această primă reprezentanție s-au epuizat în scurt timp de la anunțarea spectacolului,  iar atmosfera de aseară a adus meritata confirmare.    

A fost o seară ca un balsam pentru suflet, în care dorul de scenă a sporit intensitatea regăsirii dintre artiști și public. Lunga așteptare ca spectacolul să se poată juca în București a culminat cu anticipația și fervoarea serii de gală. Iar emoțiile descătușate de la final și-au găsit alinarea în aplauzele vii ce au învăluit totul, odată cu ultima replică. O ploaie de confetti a inundat sala marcând momentul festiv, iar sclipirile au rămas în inimile și în privirile celor prezenți mult după ce ultimul fulg colorat s-a așternut pe pământ. 

Premiera "Totul se transformă" - București 10 mai 2021

Despre „Totul se transformă”

Povestea regizată de Vlad Zamfirescu pe un text de Alexandru Popa zugrăvește cu umor si vervă o serie de tablouri decupate dintr-o realitate altfel decât cea pe care o știm de-o viață. Oricine se poate regăsi într-unul din cele 4 personaje, își poate identifica gândurile ori reacțiile, sau se pot recunoaște într-una din situațiile pe care eroii le traversează. Construit pe filonul empatiei, textul are un haz molipsitor, pigmentat cu cateva replici ce dau de gândit.  

ADVERTISING

O radiografie a relațiilor interumane, intr-o situație de criză, dar si fină analiză a relațiilor de cuplu, sau a relației părinte-copil, piesa pune în lumină tendința de auto-izolare ce are ca mijloc agregant frica de orice: de boală, de singurătate, de necunoscut. Decupată dintr-o realitatea atipică, piesa ne face să înțelegem că libertatea vine cu prețul acceptării și că adesea în viața ne apropiem doar după ce ne-am înstrăinat. 

28 iunie – 2 reprezentaţii în capitală

Iubitorii de teatru din București au o nouă șansă să descopere această poveste surprinzătoare, amuzantă și actuală, pe 28 iunie, cand sunt programate în capitală alte 2 reprezentanții. Evenimentele vor fi găzduite la Sala Mare a Teatrului Național, de la ora 17.00 și de la ora 20.00 și vor fi cu atât mai speciale cu cât vor avea loc chiar de ziua de naștere a actorului Mircea Rusu. 

ADVERTISING

Pentru detalii, bilete şi reguli de acces vizitaţi: Mystage.ro , Ticketstore.ro, BLT.ro şi  urmăriti https://www.facebook.com/Cortina-Ag-663910760747704.