Premiera spectacolului “Totul se transformă” a fost amânată în mai multe orașe - program actualizat

Totul-Se-Transforma_Premiera

Organizatorii spectacolului “Totul se transformă” anunţă că mai multe reprezentaţii ale premierei au fost amânate. La baza deciziei stă faptul că oraşele ce urmează să găzduiască spectacolul se află în scenariul roşu, în care organizarea evenimentelor cu public este interzisă. 

Întâlnirea spectatorilor cu Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Vlad Zamfirescu şi Mircea Rusu în mult așteptata premieră va avea loc după următorul program actualizat:

  • 12 Aprilie Buzău -  Sala Consilului Judeţean
  • 13 Aprilie – Focşani - Teatrul Municipal Maior Gheorghe Pastia
  • 19 Aprilie Bucureşti - găzduit la TNB Sala Mare 
  • 20 Aprilie – Ploieşti - Casa de Cultură a Sindicatelor  
  • 26 Aprilie – Iaşi – Teatrul Naţional Vasile Alecsandri, ora 17.00 și ora 20.00 
  • 27 Aprilie Bacău – Teatrul de Vară Radu Beligan 
  • 10 Mai București găzduit la TNB – Sala Mare 
  • 24 Mai – Craiova – Teatrul Naţional Marin Sorescu 
  • 25 Mai – Constanţa – Casa de Cultură a Sindicatelor 
ADVERTISING

Biletele deja achiziţionate rămân valabile. 

Pentru detalii, bilete şi reguli de acces vizitaţi: Mystage.ro , Ticketstore.ro, BLT.ro şi  urmăriti https://www.facebook.com/Cortina-Ag-663910760747704.

Despre “Totul se transformă”

Denumită sugestiv "Totul se transformă" producția companiei Cortina AG îi aduce în prim-plan pe: Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Vlad Zamfirescu și  Mircea Rusu. Regia este semnată de Vlad Zamfirescu. 

Dincolo de trupa formata din actori foarte iubiti,  secretul din spatele acestui spectacol stă în colaborarea dintre regizorul Vlad Zamfirescu și dramaturgul Alexandru Popa.

ADVERTISING

De altfel, cei doi au mai realizat împreună și alte producții care și-au găsit drumul spre inima spectatorilor. Printre ele se numără: super comedia de mare succes "All Inclusive", piesa de teatru “Secretul fericirii”, ce a fost ulterior ecranizată, sau spectacolul  “Pe o panza de paianjen”. 

"Totul se transformă" îmbină momentele comice, cu pasajele ce dau de gândit si cu răsturnările de situaţie, in nota caracteristică scrierilor lui Alex Popa.

Scenografia spectacolului este semnată de Imelda Manu, iar light design-ul este asigurat de George Jipa.

ADVERTISING