Poveștile copilăriei ajung pe marile ecrane de la Cineplexx cu Teatru la Cinema

Poveștile copilăriei ajung pe marile ecrane de la Cineplexx cu Teatru la Cinema

Veselia, jocul și sfaturile bune din poveștile care ne-au înseninat copilăria ajung din 25 septembrie pe marile ecrane de la Cineplexx, cu minunatele piese luate de pe scenă și transpuse pe marile ecrane de către Teatru la Cinema.

Teatru la Cinema are deosebita plăcere să anunțe că înregistrările unor apreciate puneri în scenă vor putea fi urmărite pe marile ecrane ale cinematografelor Cineplexx Băneasa, Cineplexx Titan, Cineplexx Satu Mare, Cineplexx Sibiu și Cineplexx Târgu Mureș.

„Suntem deosebit de încântați de colaborarea pe care o avem cu rețeaua de cinematografe Cineplexx România, care a acceptat să se alăture campaniei noastre «Hai la teatru în orașul tău!», și sperăm să avem un parteneriat pe termen lung. Rețeaua Cineplexx este unul dintre cele mai importante lanțuri de multiplexuri din țară, de aceea considerăm prezența spectacolelor noastre aici un eveniment extrem de important în planul nostru de a «democratiza» accesul la un act de cultură de o excepțională calitate”, afirmă Mihai Penișoară, directorul general al Teatru la Cinema.

Sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 1200, spectacol „Punguța cu doi bani”, o super producție a Teatrului Ion Creangă, va rula la Cineplexx Băneasa - din Băneasa Shopping City, Cineplexx Titan - din Centrul Comercial Auchan Titan, Cineplexx Târgu Mureș - din Shopping City Târgu Mureș, Cineplexx Satu Mare - din Shopping City Satu Mare și Cineplexx Sibiu - din Shopping City Sibiu. Biletele pot fi achiziționate de la casele de bilete și online, de pe www.cineplexx.ro și www.teatrulacinema.ro.

În luna octombrie spectatorii din București, Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș vor putea vedea la cinematografele Cineplexx două producții excepționale din portofoliul Operei Comice pentru Copii: spectacolul „Scufița Roșie” și spectacolul „Micuța Dorothy”.

„Unul dintre cele mai importante aspecte ale activității noastre la Cineplexx îl reprezintă divertismentul de calitate pentru cei mici și timpul relaxant petrecut în familie. De aceea, oportunitatea de a difuza pe marile ecrane povești clasice jucate de cei mai talentați actori de teatru se potrivește perfect cu dorința noastră de diversificare a conținutului pentru copii. Colaborarea cu Teatru la Cinema reprezintă un efort comun de a populariza conținutul alternativ pentru copii în contextul experienței de vizionare de la cinema”, povestește Mădălina Panțucu, Marketing & PR Manager la Cineplexx România.

În cadrul campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”, în premieră pentru România, compania Teatru la Cinema pune la dispoziția cinematografelor piese de teatru produse de către cele mai importante instituții teatrale românești astfel încât ele să devină accesibile oricui.