Plănuiești o vacanță în Grecia vara aceasta? Iată 3 oferte turistice pe care să le iei în seamă

Plănuiești o vacanță în Grecia vara aceasta? Iată 3 oferte turistice pe care să le iei în seamă

Vara se apropie cu pași repezi, așa că ar fi bine să hotărăști unde vei petrece vacanța. Dacă nu ai idei, poți alege un concediu în Grecia, având în vedere că este o destinație de vis, accesibilă și aproape de România. Îți prezentăm în continuare câteva sejururi Grecia 2023 pe care le poți rezerva de la Hello Holidays! 

Una dintre cele mai populare destinații turistice din Grecia este insula Thassos. Mai este cunoscută și drept Insula de Smarald a Greciei și este o destinație potrivită oricui. Este apreciată în special de turiștii români deoarece se ajunge destul de repede aici, cazarea are un preț excelent și te poți bucura de cultura grecească oriunde te-ai duce. Este acea destinație ce îmbină cu succes relaxarea, distracția, sporturile nautice, experiențele culinare, istoria și tradiția. 

ADVERTISING

Astfel, îți recomandăm un Sejur Grecia - Golden Beach, la Soti Studio, de 7 nopți, cu autocarul. Acest pachet turistic include transportul cu un autocar clasificat internațional, asistență turistică și 7 nopți de cazare într-un studio clasat cu 3 stele. Cu siguranță te vei bucura de această experiență și vei dori să revii aici cât mai curând. 

Următoarea destinație pentru care îți recomandăm un sejur este Halkidiki, mai exact brațul Sithonia. După cum probabil știi deja, Halkidiki este format din trei brațe: Kassandra, Sithonia și Athos. Fiecare braț oferă o experiență cu totul diferită. Spre exemplu, Kassandra este locul ideal pentru turiștii care preferă vacanțele mai luxoase, distracțiile de noapte și shopping, Sithonia este o destinație mai liniștită și accesibilă. iar brațul Athos, probabil că ți-ai dat seama că include și Muntele Athos, locul unde se duc anual mii de pelerini. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Sithonia este recunoscută pentru plajele sălbatice și peisajele superbe, care îmbină marea și muntele, numeroase păduri de pini și plantații de măslini. În Sithonia există 13 plaje distinse cu Blue Flag, astfel că vei avea ocazia să te bucuri de nisip fin și de apă cristalină, alături de cele mai bune condiții. Recomandarea noastră? Un Sejur Grecia - Sarti, la Kilo Studio, de 7 nopți, cu autocarul, la un studio primitor, de 3 stele. 

Nu puteam să nu îți recomandăm și Riviera Olimpului. Este o altă destinație extrem de populară printre turiștii români, având în vedere că se ajunge foarte ușor aici. Riviera Olimpului este situată la 700 km de România, astfel că nu vei avea o distanță foarte mare de parcurs, spre deosebire de alte destinații din Grecia. Riviera Olimpului își are denumirea de la Muntele Olimp care se află acolo și de care sunt legate unele dintre cele mai frumoase povești din lume: Legendele Olimpului. 

ADVERTISING

Dacă vrei să petreci o vacanță excelentă aici, atunci poți alege un Sejur Grecia la Nei Pori (Riviera Olimpului) la Manolas Hotel de 2 stele. Deși la prima vedere ai spune că este o clasificare destul de scăzută, condițiile din Grecia sunt excelente, așa că vei găsi o cameră curată, primitoare și confortabilă, care îți va face sejurul mult mai frumos. În sejur sunt incluse șapte nopți de cazare, asistență turistică și transport cu autocare clasificat internațional. 

Sperăm că ți-am atras atenția și că vei alege unul dintre aceste sejururi.