Piese de teatru pentru copii jucate LIVE în cinematografele din București

Live-Bucureti-6-nov

Teatru la Cinema anunță reluarea spectacolelor LIVE de teatru pentru copii în sălile neconvenționale ale cinematografelor din București! Duminică, 6 noiembrie, se vor juca piesele de teatru interactiv și cu păpuși „Capra cu trei iezi”, la Movieplex Cinema din Plaza România, de la ora 12:00 și „Povestea celor trei purceluși”, la Happy Cinema din Liberty Center, de la ora 17:00. Spectacolele, realizate după povești cunoscute ale copilăriei, se adresează copiilor de peste trei ani.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări online, pe 5 noiembrie, de la ora 11:00, musicalul „Gulliver” al Operei Comice pentru Copii, iar pe 6 noiembrie, de la ora 11:00, piesa de teatru de păpuși „Isprăvile motanului încălțat”, pe platforma de streaming www.scenatv.ro, împreună cu toată familia. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro/program sau pe www.scenatv.ro.

ADVERTISING

La nivel național, în weekendul 5-6 noiembrie, vor fi proiectate pe marile ecrane următoarele spectacole Teatru la Cinema:

- 5 noiembrie, de la ora 11:00, spectacolul „Gulliver”, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center, Pitești

- 5 noiembrie, de la ora 11:00, spectacolul „Gulliver”, la Cinema Carpați din Carpați Shopping Center, Sinaia

- 6 noiembrie, de la ora 12:00, spectacolul „Isprăvile motanului încălțat”, la Inspire Cinema din Mercur Center, Craiova

- 6 noiembrie, de la ora 11:00, spectacolul „Gulliver”, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center, Pitești

ADVERTISING

- 6 noiembrie, de la ora 11:00, spectacolul „Gulliver”, la Cinema Carpați din Carpați Shopping Center, Sinaia

Mulțumim partenerilor media care s-au alăturat campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”:

Parteneri media - logouri 9 ian.PNG