Personalizează-ți telefonul mobil în câțiva pași simpli

Personalizează-ți telefonul mobil în câțiva pași simpli

Telefonul mobil este device-ul cel mai folosit zi de zi, menit să ne facă viață mai interesantă, mai distractivă și să ne ușureze munca. Însă, utilizarea zilnică a acestuia pe o perioada îndelungată de timp, poate atrage plictiseală și nevoia unei schimbări.

Achiziția unui nou telefon poate fi costisitoare, însă există variante mai simple și mai economice prin care poți face că telefonul tău mobil să aibă un aspect complet diferit.

Personalizarea smartphone-ului tău poate fi făcută atât la interior, cât și la exterior în așa fel încât tu să te bucuri de același produs sub o altă formă. 

Iată așadar câteva idei de care să ții cont pentru că telefonul tău să fie exact așa cum îți dorești. 

Schimbă aspectul telefonului cu ajutorul unei huse 

Pe lângă rolul de protecție pe care îl au husele, acestea pot schimbă complet aspectul smartphone-ului tău datorită design-ului pe care îl au. În funcție de buget și preferințe, poți alege una sau mai multe huse telefoane simple sau personalizate care vor crea senzatia unui nou telefon mobil. 

ADVERTISING

Aceste accesorii sunt foarte vizibile și în general sunt primele care sunt remarcate atunci când ne uităm la un telefon mobil. Poți așadar să achiziționezi mai multe huse de diferite culori, confecționate din materiale diferite precum piele, pvc, tpu, pe care să le schimbi periodic. Mai mult de atât, poți alege să îți personalizezi husă cu o poză preferată sau cu diverse stickere potrivite stilului tău. Pe lângă un aspect complet diferit, telefonul tău mobil va avea parte și de protecție împotriva zgârieturilor, impacturilor și prafului.

Schimbă wallpaperul și ecranul de blocare

Wallpaperul și poză afișată la blocarea ecranului sunt imagini pe care le vezi de fiecare dată când utilizezi telefonul mobil, motiv pentru care schimbarea periodică a acestora te poate scoate din rutină și poate alunga plictiseala.

Fie că folosești imagini pe care le ai deja în memoria telefonului sau descarci altele noi de pe internet, asigura-te că acestea au rezoluția potrivită astfel încât să reușești să oferi gadgetului tău un aer personalizat. Poți alege poze simple sau, dacă dorești să te bucuri de efecte speciale, poți alege wallpapere live care își schimbă constant culoarea sau designul și au efecte spectaculoase.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Din fericire pe internet găsești o multitudine de imagini pentru wallpaper și ecranul de blocare, cu ajutorul cărora vei reuși să îți transformi telefonul dintr-unul banal, într-unul animat, care să te reprezinte și să se potrivească perfect stilului tău.

Schimbă interfața telefonului tău mobil

O altă metodă practică și la îndemână de a schimbă aspectul mobilului tău, este schimbarea interfatei acestuia. Concret, interfață telefonului se referă la modul în care arată meniul acestuia, precum și pictogramele aplicațiilor pe care le ai instalate. Fiecare telefon are o interfață standard, însă pe internet găseșți o mulțime de variante pe care le poți descarcă gratuit sau nu și care vor oferi gadgetului tău un aspect cu totul și cu totul deosebit.

ADVERTISING

Tot ce trebuie să faci este accesezi magazinul online și să alegi de acolo interfața care ți se potrivește cel mai bine. Un nou launcher îți permite să îți setezi home screen-ul așa cum îți dorești, să schimbi fontul, pictogramele aplicațiilor și așa mai departe.

Nu în ultimul rând, poți schimbă și tastatură device-ului tău. Dacă te-ai plictisit de tastatura standard, poți alege una pe care să o poți personaliza în funcție de gusturile tale. Schimbă fundalul tastaturii și emoji-urile, iar telefonul tău

Schimbă modul în care primești notificările 

Personalizarea telefonului mobil nu ține doar de schimbarea aspectului exterior al acestuia și a interfatei. Poți să îți personalizezi mobilul și prin schimbarea modului în care ești notificat. Cu ajutorul unui manager de notificări pe care îl poți downloada de pe internet, telefonul tău poate să lumineze în moduri diferite atunci când primești un SMS sau când primești notificări pe Facebook sau Instagram. 

De asemenea, schimbarea periodică a ringtone-ului te poate scoate din rutină.

În funcție de preferințe, poți să schimbi melodia în funcție de persoană care te apelează și de asemenea, poți schimbă și modul de vibrație a telefonului tău mobil. 

Instalează un fitness tracker 

O aplicație precum fitness tracker va adaugă un plus de personalitate telefonului tău mobil și îți va îmbunătăți stilul de viață. 

Aceasta îți va monitoriza pulsul, calitatea somnului, nivelul oxigenului din sânge, pașîi pe care ii faci zilnic și nu numai.

O astfel de aplicație este potrivită pentru oricine, indiferent de vârstă și pe lângă avantajele oferite, va adaugă un plus de personalitate telefonului tău mobil.

Accesorizează-ți telefonul mobil 

Nu în ultimul rând, poți achiziționa diverse accesorii practice și la îndemână care au rolul de a îmbunătăți aspectul gadgetului tău și de a îi oferi acestuia un plus de protecție. Pe lângă husele pe care le-am menționat deja, poți să îți accesorizezi device-ul cu o folie de protecție, clasică sau private, cu un popsocket care oferă susținere telefonului tău atunci când vorbești la el sau pur și simplu navighezi pe internet, cu o pereche de căști perfecte pentru a ascultă muzică oriunde, oricând, precum și alte accesorii practice și eficiente.