O comedie desăvârșită, ȘEVALETUL, la Teatrul Dramaturgilor Români!

Afis-SEVALETUL-regia-Vasile-Toma

Primăria Municipiului București, prin Teatrul Dramaturgilor Români, anunță premiera spectacolului ȘEVALETUL de Mihai Hafia Traista, regia Vasile Toma – duminică, 6 februarie, ora 19:00, sala „Iosif Naghiu”!

Preluat prin programul Teatrul Deschis Reușitei, spectacolul ȘEVALETUL reflectă o situație actuală și binecunoscută în societatea românească și nu numai: lupta pentru moștenirea averii. Atunci când între frații Tom și Jorj apare mărul discordiei – testamentul bătrânei Catrina, majordomul Caramfil, un om viclean și inteligent, mânuiește cu abilitate interesele celor doi. Interpretat de Vasile Toma, Caramfil este un făuritor de jocuri și destine. Înzestrat cu o inteligență diabolică, servitorul reușește să îi influențeze chiar pe cei doi fii legitimi – Jorj, medicul stilat, dependent de pastile, și Tom, alcoolicul grosolan, interpretați cu măiestrie de actorul Ion Grosu – să se dușmănească reciproc.

ADVERTISING

„Când, într-o familie, se ajunge la un astfel de pas – ca împărțirea averii între urmașii moștenitori – dispare orice urmă de omenie dintre frați, ba mai mult, ajung să nu își mai vorbească, devenind chiar dușmani pentru totdeauna. Acest gen de situație denotă și un anumit grad de educație al societății în care trăim pentru că, bineînțeles, nu în toate cazurile rezolvarea este la fel. Nu e așa?” - finalul este imprevizibil, așa cum afirmă chiar regizorul spectacolului, Vasile Toma. 

ȘEVALETUL este o comedie dinamică, savuroasă, despre ură, trădare, ipocrizie și destinul unei familii. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Biletele pot fi achiziționate pe www.bilet.ro. 

Rezervări: 0756 021 106  / rezervari@teatruldramaturgilor.ro 

Detalii despre programul și evenimentele TDR: www.teatruldramaturgilor.ro 

Reguli de acces: www,teatruldramaturgilor.ro/reguli-de-acces/ 

Teatrul Dramaturgilor Români este o instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul General al Municipiului București.

ADVERTISING