Neon Prophecies deschid concertul Bucovina și Dordeduh de la Arenele Romane

68536621-fcb4-5075-9428-b3a23177ec59

Bucovina revine pe scenă Arenelor Române din București. Invitații speciali ai trupei sunt Dordeduh, care revin în București după o absență îndelungată, aducând cu ei piese de pe cel mai recent album, intitulat Har.

Două categorii de bilete sunt deja sold out, urmează și a treia!

În deschiderea concertului vor urca cei de la Neon Prophecies. Povestea trupei este una simplă dar plină de pasiune și motivație pentru muzică. În martie 2019 Victor Mănescu face un anunț în care dorește să-și întemeieze o trupa de thrash metal, classic heavy metal. În cuvinte puține, ceva old school. La acest anunț au răspuns Alex și Andrei (chitară + tobe) iar în scurt timp au apărut și Victor (bass) cu Vaggelis (voce).

ADVERTISING

Pe măsură ce au trecut timpul și repetițiile, acordajul a continuat să scadă, elemente moderne de synth au început să apară, iar trupa găsise o nouă direcție cu foarte mult potențial. De la old school la synthcore/metalcore am făcut un pas imens, îmbrățișat de toți membrii. Backround-ul muzical și experiența anterioară a fiecăruia fac din această trupa un grup închegat, cu un sound original.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzică, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

ADVERTISING

Prețuri bilete

- presale, primele 200 de bilete costă 59 de lei - SOLD OUT

- presale 1, următoarele 200 de bilete costă 69 de lei - SOLD OUT

- presale 2, următoarele 200 de bilete costă 79 de lei - Aproape sold out

- presale biletele costă 89 lei 

- la intrare biletele costă 100 de lei 

Se pun în vânzare 2500 de bilete, în total.

Zona Acces General oferă locuri atât în picioare cât și cu loc în sectoarele K și E. Dacă veți cumpără un bilet Acces General, puteți să stați unde doriți (sau în picioare sau jos). 

ADVERTISING

Accesul cu umbrele este interzis.