„N-am văzut nimic” de Andreea Tănase, regia Mara Oprea, în premieră pe 19 noiembrie

Afis-NVN-mySTAGE

Pe data de 19 noiembrie, de la ora 19:00, Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă la premiera spectacolului „N-am văzut nimic” de Andreea Tănase, regia Mara Oprea. Spectacolul este creat în cadrul proiectului „You Are Not Alone”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național în sesiunea II/2021, aria Artele Spectacolului – Teatru, în co-producție cu Teatrul Excelsior.

Cinci prieteni se apropie printr-un joc aparent inofensiv. Lucrurile scapă de sub control, iar viața lor se schimbă în momentul în care se lovesc de un eveniment tragic. „Există viață după moarte?”, „Trăim și murim singuri?” și „Cine e de vină?” sunt doar câteva dintre întrebările cu care se confruntă, încercând să descifreze cum s-a ajuns în acel punct. Prin abordarea unor teme actuale precum depresia, anxietatea și efectele acestora, se conturează un spectacol care vorbește despre emoțiile, gândurile și problemele adolescenților din ziua de azi.

ADVERTISING

„Nu e un spectacol comod, nu e un spectacol de familie, te lasă plutind după ce îl vezi, plângi, te întrebi de ce plângi, e o descărcare naturală şi benefică. E real.” – Alberto Păduraru pentru LiterNet.ro

Echipa artistică

Text: Andreea Tănase

Regia: Mara Oprea

Asistent regie: George Zamfir

Scenografia: Gabi Albu

Coregrafia: Ruxandra Bobleagă

Light design: Daniel Klinger

Muzică și versuri: Cojo

Prod. By: RAW BEATGANG

Sound design: Adrian Piciorea&Cojo

Distribuție:

LEXI, 18 ani – Daria Pentelie

TOMA, 18 ani – Eduard Chimac

ADVERTISING

AMI, 16 ani – Reka Kovacs

MARIUS, 18 ani – Vlad Lință

ELA, 18 ani – Maruca Băiașu

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării. 


Bilete disponibile în rețeaua mySTAGE aici: https://www.mystage.ro/spectacole/n-am-vazut-nimic-3003?af=41 sau la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

ADVERTISING