Muzeul Satului „Dimitrie Gusti” dă startul seriei de ateliere „Ucenicii lui Moș Crăciun”

Începând cu data de 14 noiembrie 2021 Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” dă startul atelierelor de creație cu specificul sărbătorilor de iarnă. Copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani vor avea ocazia să fie ucenici ai lui Moș Crăciun și să confecționeze decorațiuni pentru sărbătorile iernii. Atelierele se vor desfășura între orele 11:30 – 13:00 după următorul calendar:

- 14 noiembrie - Îngerași

- 21 noiembrie - Măști populare

- 27 noiembrie - Traistă de colindat

- 28 noiembrie - Șosețica lui Moș Nicolae

- 4 decembrie - Decorațiuni din pănușe

- 5 decembrie - Coronița de Crăciun

- 11 decembrie - Omulețul de zăpadă

- 12 decembrie - Steaua de Crăciun

- 18 decembrie - Decorațiuni din lemn

Costul unui atelier este de 40 de lei/participant, numărul maxim de participanți fiind de șase copii/atelier. Înscrierile au loc la adresa de email programe.culturale@muzeul-satului.ro, cu menționarea atelierului ales, numele și vârsta copilului și datele de contact ale părinților.

Accesul la atelier se face prin achiziționarea taxei de participare și cu respectarea tuturor regulilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, printre care și obligativitatea purtării măștii de protecție (interior și exterior), conform HG nr. 1.130/2021 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților ı̂n condiții de siguranță sanitară.


Mai multe detalii pe site: https://muzeul-satului.ro/events/ucenicii-lui-mos-craciun/


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇