Micuța Dorothy - la Teatru la Cinema

Micuța Dorothy - la Teatru la Cinema

Hai la Teatru la Cinema! În weekendul 14-15 mai, locuitorii orașului București sunt invitați să urmărească pe marile ecrane ale cinematografelor proiecția spectacolului extraordinar „Micuța Dorothy”, o producție a Operei Comice pentru Copii. Duminică, 15 mai, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marile ecrane ale Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City, Cineplexx Titan din Auchan Titan, Cinemax Veranda din Veranda Mall, Movieplex Cinema din Plaza România, Hollywood Multiplex din Mall Vitan și Happy Cinema din Liberty Center.

ADVERTISING

La nivel național, pe 15 mai, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în 20 de cinematografe partenere ale campaniei „Hai la teatru în orașul tău!” din 15 orașe: Alba Iulia, Alexandria, Bacău, Bistrița, Botoșani, București, Buzău, Craiova, Focșani, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia, Târgu Mureș și Vaslui. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Cu o distribuție impresionantă, musicalul semnat de Marius Țeicu după un libret de Sivia Kerim reprezintă o producție demnă de cele mai mari scene ale lumii. Opera Comică pentru Copii este o instituție de cultură unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, care își trece în portofoliu o listă spectaculoasă de premii naționale și internaționale.

ADVERTISING

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în localitatea lor sau românilor din străinătate. Astfel, iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacolul „Micuța Dorothy”, pe platforma de streaming www.scenatv.ro la data și ora la care va fi proiectat în cinematografe. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât și de pe www.scenatv.ro.

Parteneri media - logouri 9 ian.PNG