Metode creative de încorporare a oglinzilor în amenajarea băii

Metode creative de încorporare a oglinzilor în amenajarea băii

Pentru a îmbunătăți designul casei tale, poți opta pentru numeroase variante de oglinzi baie. Desigur, în procesul de alegere trebuie să ții cont de mai multe aspecte. Printre cele mai importante detalii la care trebuie să fii atentă se numără stilul de amenajare abordat sau materialele utilizate. Astfel, îți va fi mult mai ușor să selectezi o opțiune adecvată locuinței tale și de care să te bucuri în fiecare zi. De asemenea, pot fi îmbinate cu ușurință și cu alte accesorii, precum chiuveta baie sau sistemele de iluminare.

Să alegi oglinzi baie pentru casa ta poate fi cu adevărat dificil, mai ales dacă nu te-ai hotărât asupra designului. De aceea, este important să consulți ofertele disponibile pe piață înainte de a achiziționa un model corespunzător. Vei știi cu exactitate ce variantă se potrivește cel mai bine băii și care poate răspunde întocmai cerințelor tale în materie de confort și funcționalitate. Dacă vrei să te bucuri de un spațiu armonios din punct de vedere vizual, devine mai mult decât necesar să verifici toate modelele..

ADVERTISING

Ce idei creative de încorporare oglinzi baie să alegi?

În momentul în care îți dorești să alegi oglinzi baie noi pentru casa ta, opțiunile sunt numeroase. Însă, deși variantele clasice sunt mereu o soluție rapidă și ușor de aplicat, poți opta și pentru alternative mai extravagante. Vei obține un aspect inedit, dar în același timp foarte practic și versatil. 

Printre ideile creative de încorporare oglinzi baie se regăsesc și:

  • Mozaic - Dacă îți plac formele geometrice și efectele vizuale abstracte, poți alege să realizezi un mozaic din oglinzi chiar în baia ta. De asemenea, poți opta și pentru alăturarea unor forme neobișnuite pentru a definitiva un spațiu personalizat și în același timp confortabil. 
  • Oglindă cu dimensiuni impresionante - În momentul în care vrei un design impunător în casa ta, poți înlocui banala oglindă amplasată deasupra chiuvetei cu una de dimensiuni mari. Un asemenea produs poate fi instalat pe un perete întreg pentru a face ca baia să fie și mai luminoasă. În plus, tocmai datorită iluziilor optice pe care le poate crea, oglinda va da senzația unei încăperi mai spațioase. 
  • Oglindă integrată în chiuvetă - Pentru a îmbina și mai bine cele două elemente, poți opta pentru o chiuvetă baie în care să integrezi oglinda dorită. Astfel, vei obține un design interesant și funcțional în același timp. Mai mult decât atât, costurile pentru a implementa o asemenea idee este unul redus. 
  • Oglinzi baie cu iluminare led - Stilul modern este tot mai apreciat în ceea ce privește tehnicile de amenajare. Dacă vrei o baie cu aspect practic și minimalist, oglinda cu iluminare led încorporată este pentru tine. Chiar dacă va fi puțin mai costisitoare decât varianta simplă, vei beneficia de suficientă lumină indiferent de momentul zilei. În plus, ai la dispoziție o multitudine de modele din care să alegi.
  • Oglinzi cu rame din lemn - Pentru un stil tradițional și elegant, există oglinzi baie care integrează rame din lemn. Oferă un design cu totul special băii tale și pot fi amplasate chiar deasupra chiuvetei. Însă, astfel de opțiuni sunt din ce în ce mai dificil de găsit. Așadar, dacă preferi o baie în stil clasic, grăbește-te și alege oglinzile corespunzătoare.
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Să alegi oglinzi baie pentru casa ta poate fi o sarcină destul de dificilă. Însă, ai întotdeauna surse de inspirație la îndemână. Astfel, poți veni cu idei creative care să-ți transforme încăperea într-un spațiu cu adevărat unic. Chiar dacă va trebui să depui un efort însemnat, rezultatele dorite nu vor întârzia să apară.

O oglindă potrivită va reflecta munca, interesul și investițiile în propria baie!

ADVERTISING