Mai merită să pui la pariuri la o agenție offline? Află care sunt principalele diferențe care au condus la supremația betting-ului online

Mai merită să pui la pariuri la o agenție offline? Află care sunt principalele diferențe care au condus la supremația betting-ului online

Ultimii ani ne-au arătat cum unele domenii pot să supraviețuiască la fel de bine și în mediul online. Pariurile sportive se numără printre ele, ba chiar s-au dezvoltat, fiindcă operatorii au observat că tranziția din agențiile offline în online se poate face foarte ușor. Printre casele de pariuri care au făcut cu ușurință această trecere se numără Superbet. Cu sute de opțiuni la doar un click distanță, poți oricând să plasezi pariuri Superbet de pe un dispozitiv mobil, din browser sau folosind aplicația dedicată pariurilor sportive.

ADVERTISING

Dar dacă au înflorit casele de pariuri online, asta înseamnă că agențiile offline sunt acum în “moarte clinică”? Nu neapărat, pentru că deși există diferențe între pariuri în persoană și online, ambele pot fi atractive pentru un parior. Cu toate acestea, online-ul reprezintă cu siguranță prezentul și viitorul pariurilor sportive.

Fără timp de așteptare în online

Una dintre cele mai mari probleme atunci când pariezi în agenție este timpul de așteptare de la ghișeu. Care poate să fie destul de mare dacă persoana din fața ta are multe bilete. Iar dacă ești pe ultima sută de metri cu biletul tău, atunci s-ar putea să ai emoții în a prinde toate evenimentele înainte să înceapă. În schimb, în online este suficient să te loghezi în contul tău și să îți plasezi biletul. Zero timp de așteptare, totul se rezolvă din doar câteva click-uri.

ADVERTISING

La fel, dacă nu mai important, este și când joci la live. Îti dorești să plasezi pariul cât mai repede, iar acest lucru se poate întâmpla în online, unde nu mai există și un intermediar.

Nu mai strângi hârtie

Atunci când vrei să plasezi un bilet cu foarte multe evenimente pentru un bonus dublu sau altă promoție, te vei trezi, inevitabil, cu un adevărat “cearceaf”, care îți va ocupa tot spațiul din portofel. Totuși, dacă îl pui în online, la Superbet, de exemplu, beneficiezi de același bonus, dar fără să mai ai biletul fizic. În acest mod eviți și o altă problemă - pierderea biletului pe stradă sau în alte locații. Sunt însă pariori care adoră să simtă biletul în mână și să încercuiască meciurile pe măsură ce ies.

ADVERTISING

Ai mai multe opțiuni online

Casele de pariuri offline care au trecut și în online oferă aceeași gamă de pariuri, însă pe net funcționează mult mai multe case de pariuri licențiate. Iar unele dintre ele au piețe de pariuri pe care nu le găsești la agențiile stradale. Nu sunt diferențele de acum câțiva ani, fiindcă ofertele offline sunt și ele destul de bogate în prezent, dar există anumite discrepanțe.

Poți face bilete cu prietenii în agenție

Faptul că poți să te duci cu prietenii și să faceți bilete împreună în agenție rămâne, probabil, cel mai mare avantaj al caselor de pariuri offline. Doar că acest atuu s-a transferat și el pe net, sub forma unui Super Social, în care poți să comunici nu numai cu prietenii, ci și cu ceilalți pariori. Să Îți sharuiești biletele și să te inspiri de la alții. Desigur, senzația de a sta alături de prieteni cu oferta în față nu se poate compara, însă e o dovada că online-ul găsește o variantă pentru toate aspectele pozitive ale caselor de pariuri offline.