Magazin web Red Bull Racing

redbull-banner-1920x800-ro

Băutura energizantă Red Bull, produsă de Red Bull GmbH, a fost creată cu scopul de a asigura cantitatea de energie necesară pentru susținerea efortului intens, atât fizic cât și intelectual. Aceasta este o băutură energizantă non-alcoolică și a devenit cea mai bine vândută băutură de acest fel.

Compania care o vinde a devenit cunoscută și prin faptul că sponsorizează anumite sporturi, în special sporturi extreme, sporturi de echipă și sporturi cu motor. Compania a cumpărat o serie de echipe sportive și le-a re-branduit cu numele Red Bull și are un imens palmares sportiv, prin câștigarea diferitelor competiții cu echipele sale.

ADVERTISING

Vânzările pe care le-a înregistrat această companie sunt imense, ajungând la un venit de 4,25 miliarde e dolari și făcând din acest imperiu unul care se clasează pe locul 4 în top Forbes ca și valoare. Această băutură a fost vândută în peste 160 de țări din întreaga lume, iar compania are în jur de 8.300 de angajați la nivel mondial. 

Ce caracteristici au produsele vândute sub sigla Red Bull?

Produsele vândute sub această siglă sunt deja unele de renume, pe care orice suporter al echipelor Red Bull Racing, Scuderia Toro Rosso , Red Bull Racing Team, echipe din formula 1 și Nascar, sau ai echipelor de fotbal Red Bull Salzburg, New York Red Bulls, etc., sau de hochei EHC Red Bull München, le-ar purta cu mândrie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Aceste produse nu doar că sunt reprezentative pentru echipele pe care le susțin, dar sunt și calitative și le poți purta și în alte contexte decât meciuri sau competiții sportive de alt fel.  De asemenea, aceste produse Red Bull Racing sunt potrivite pentru a fi oferite cadou unui pasionat al acestor sporturi și fan al acestor echipe.

Daca te gândești la varianta asta de cadou, atunci nu ezita să faci o comandă. Toate produsele Red Bull Racing sunt în stoc și cu livrare rapidă în toată lumea. În plus, plata securizată îți dă siguranță și încredere că poți comanda și pe viitor, repede și ușor. 

ADVERTISING

Daca ești mulțumit de produsele comandate îți poți face un abonament VIP care este disponibil pentru toți fanii, iar dacă produsele nu sunt cele pe care te așteptai să le găsești ai o politică de retur de 180 de zile. 

De ce să comanzi produsele Red Bull Racing?

În primul rând pentru că doar produse originale găsești în magazinul nostru. De asemenea, are cel mai mare stoc la nivel internațional. Toate comenzile vin cu un cadou, astfel că te poți bucura de o surpriză dublă, o metodă foarte bună de a-ți face ziua frumoasă.

Produsele Red Bull Racing sunt fabricate din materiale de foarte bună calitate, care îți asigură confort termic, nu au cusături care să te deranjeze, atenția dată detaliilor de acest gen fac din aceste produse unele de top.

Poți să găsești de la tricouri, pantaloni, geci și șăpci, până la genți și borsete, căni, umbrele și brelocuri, toate având această siglă care exprimă calitate și putere.

Nu trebuie neapărat să fii fan al acestor echipe ca să vezi că produsele sunt destinate persoanelor care acordă atenție calității și care vor să arate bine în îmbrăcăminte sport. Gama de culori și modele este atât de variată încât orice persoană, mai mult sau mai puțin pretențioasă, își poate găsi ceva potrivit printre aceste produse.