Justin Timberlake vine în premieră în România și va cânta la Electric Castel 2025

Justin Timberlake vine în premieră în România și va cânta la Electric Castel 2025

Justin Timberlake va concerta în premieră în România anul viitor.

Va fi capul de afiş al festivalului Electric Castle 2025.

"Informează pe toată lumea. Prietenii, mama și tata, șeful. Da, și chiar şi fostul. Și pregătește-te să strigi isteric, să dansezi de-a lungul drumului și să cânți unele dintre cele mai mari hituri ale sale", este anunţul făcut de organizatori pe Facebook, în limba engleză.

🚨Vânzarea biletelor se încheia joi, 10 octombrie, la ora 23:59, precizează sursa citată, care adaugă că este vorba despre un număr limitat de bilete disponibile.

ADVERTISING

"Dacă vrei să-l vezi pe Justin, nu aștepta biletele de o zi. Până la momentul în care vor fi disponibile (dacă vor fi) vor avea un preț similar cu permisul complet de intrare la festivalul", subliniază organizatorii.

Încă de dimineaţă presa locală a relatat că mai multe afișe cu versuri din piesele artistului au fost văzute prin Cluj-Napoca și București. Iar pe seară a venit confirmarea oficială.

Justin Timberlake va ajunge în Europa în primăvara anului viitor, cu turneul său „The Forget Tomorrow World Tour”.

ADVERTISING

Electric Castle 2025 are loc la Cluj, între 16 și 20 iulie.

Justin Timberlake este cântăreț, compozitor, producător muzical, dansator, om de afaceri și actor. Încă din copilărie, Justin a fost atras de lumea divertismentului, apărând în show-urile televizate Star Search și Clubul lui Mickey Mouse. În anii '90, Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formației NSYNC.

"Sexy Back", "Cry me a river", "Like I Love You", "Rock Your Body și "Can't stop de feeling" sunt doar câteva dintre hiturile lui.

Justin Timberlake - Cry Me A River (Official Video)

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇