Jackpotul de Inimă Neagră a depășit 1.270.000 RON la Vlad Cazino

Jackpotul de Inimă Neagră a depășit 1.270.000 RON la Vlad Cazino

Aflate printre preferatele pasionaților de sloturi online, jocuri ca la aparate precum Shining Crown, Burning Hot sau Super Hot pot conduce la câștigarea unui jackpot de peste 1.270.000 lei la Vlad Cazino în această perioadă. Este vorba despre sloturile furnizate de către producătorul bulgar Euro Games Technology (EGT), care dincolo de varietatea de forme de divertisment specific, oferă șanse la jackpoturi substanțiale. 

Cu o simplă rotire cu bani reali se poate declanșa în orice moment secvența specială Jackpot Cards, la care se acordă garantat una dintre cele 4 sume disponibile (romb, inimă roșie, treflă, inimă neagră).

ADVERTISING

Cum să câștigi Mystery Cards Jackpot de la EGT

Jackpotul de Inimă Neagră - cel care ajunge la valorile cele mai mari - a depășit de curând valoarea de 1.270.000 RON la Vlad Cazino și poate fi acordat în orice clipă. Sunt peste 110 sloturi EGT disponibile la Vlad Cazino la care se poate câștiga această sumă foarte mare. 

Premiu alimentat în continuu de toate sloturile furnizate de EGT, Mystery Cards Jackpot a devenit cel mai apreciat jackpot la sloturi online în România.

Toate sloturile dezvoltate de EGT (cu excepția celor 6 din categoria Egypt Quest) contribuie la acest jackpot pe 4 niveluri care ajunge la valori mari, dar diferite în funcție de cazinoul online ales. În prezent, la Vlad Cazino a ajuns la valori extraordinare și, cum se câștigă de regulă la aproximativ 2 luni, poate fi acordat în orice moment. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Mystery Cards Jackpot este compus din jackpoturile Clubs (Treflă), Diamonds (Romb), Hearts (Inimă) și Spades (Pică – Inimă Neagră). În runda jackpot, orice jucător se poate califica prin orice rotire cu mize reale. La finalul acesteia, după colectarea câștigurilor, runda jackpot este inițiată în mod aleatoriu. Dacă ai norocul să fii selectat, ai implicit un câștig jackpot pe care îl vei câștiga.

Pentru a ajunge la un anumit jackpot, selectezi cărți de joc dintr-un panou cu 12 Dame (Q) întoarse cu fața în jos, până vei obține 3 Dame din aceeași suită. Suma câștigată va fi cea afișată în dreptul simbolului colectat și va fi adăugată automat în balanța din contul online.

ADVERTISING

În așteptarea Jackpotului de Inimă Neagră, pasionații de jocuri ca la aparate pot beneficia de toate facilitățile de pe platforma Vlad Cazino, dezvoltată în România de către Kindred Group - operator recunoscut la nivel global pentru performanța în segmentul jocurilor de noroc online. Vlad Cazino deține licență locală acordată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), ceea ce înseamnă că jocul este 100% legal și în siguranță pentru clienții cazinoului online.

Alături de ambasadorii săi de brand, actorii de stand-up comedy Micutzu și Cătălin Bordea, Vlad Cazino este un promotor al divertismentului complet, activ mereu cu inițiative originale pentru a spori distracția românilor în timpul liber. 

Jocurile de pe platforma de cazino online sunt disponibile oriunde și oricând, căci pot fi accesate la calitate foarte ridicată chiar și prin prisma dispozitivelor mobile. Pe smartphone sau tabletă, se poate juca în browser în mod optimizat sau se poate descărca din Google Play aplicația dedicată Vlad Cazino.

FOTO-VLAD-APP

O casă pe 4 roți și multe alte premii în noua campanie Vlad Cazino

În luna martie continuă campania promoțională Vlad Cazino cu premii acordate prin tragere la sorți. Se poate participa printr-un mecanism simplu: fiecare rulaj de 30 RON la sloturi online, Live Casino sau bingo înseamnă o șansă la premii de top. 

Săptămânal se pot obține astfel extra câștiguri dincolo de cele realizate în mod direct la jocurile de pe vladcazino.ro. Marele premiu al campaniei „O casă pe 4 roți și alte premii șmecherifice” este o rulotă McLouis Nevis 281, Model 2022, Automatik, Solar, Winter în valoare de 80.000 euro!

.