Îți plac jeanșii? Iată 5 moduri în care ii poți asorta pentru a crea un outfit chic

Îți plac jeanșii? Iată 5 moduri în care ii poți asorta pentru a crea un outfit chic

Pantalonii din denim sunt, probabil, printre cele mai confortabile și apreciate elemente vestimentare, care ar trebui să se regăsească în orice garderobă feminină. 

Cu croială dreaptă sau cu talie înaltă, jeanșii sunt versatili și se pot combina cu variate modele de încălțăminte si îmbrăcăminte. Poți descoperi și tu câteva ținute frumoase, în rândurile ce urmează, și pune pe listă elementele cu care ai putea să îți completezi outfiturile de zi cu zi.

Cu ce poți purta jeanșii pentru a emana feminitate și stil în egală măsură?

ADVERTISING
  1. Topurile din mătase

O pereche de jeanși este confortabilă și mereu la îndemână, în marea majoritate a cazurilor când nu este nevoie de o ținută office pentru activitățile zilnice. Însă pentru o tentă de eleganță și senzualitate, acest tip de pantaloni se poate purta cu un top din mătase. 

Modelele clasice, cu nasturi și mâneci ușor largi sunt potrivite pentru jeanșii stretch, pentru a evidenția talia. Poți completa ținuta cu un pantof casual de damă, de pe Modlet.ro, dacă vrei să adopți un stil lejer și senzual în egală măsură.

ADVERTISING
  1. Pantofi cu toc

Mom jeans sau pantaonii din denim cu croială dreaptă pot fi accesorizați cu o pereche de pantofi cu toc, fără să dai greș vreo secundă. Un top uni din fibre textile moi și o jachetă înflorată pot crea o ținută foarte frumoasă și feminină în același timp. De asemenea, poți opta și pentru bijuteriile din aur galben pentru a oferi outfitului tău o doză de eleganță.

  1. Jachete din piele

Jachetele din piele naturală sau ecologică s-au potrivit mereu cu jeanșii în tonuri de albastru sau negru. Practic, un model clasic de jachetă, un top fără mâneci și o pereche de pantaloni din denim cu croială dreaptă pot forma o ținută lejeră, casual și potrivită pentru diverse activități de peste zi. Poți asorta și o geantă shopping și o pereche de ochelari negri de soare.

ADVERTISING
  1. Ghete cu talpă groasă

Ghetele se vor potrivi mereu cu jeanșii în tonuri perfecte de albastru. O ținută de acest gen este confortabilă și practică, mai ales dacă îți place să te îmbraci lejer și în tendințe în același timp. Topurile de tip maletă, cu mânecă scurtă sau lungă, bijuteriile fine și poșetele mini pot completa un outfit frumos. 

O asemenea vestimentație este recomandată pentru ieșirile în oraș sau întâlnirile cu prietenii, așa că, alege ghetele care te favorizează mai mult și scot în evidență personalitatea ta.

  1. Paltoane în tonuri nude

Culoarea denimului este potrivită cu tonurile de nude, astfel că, în funcție de anotimp, poți opta pentru un palton elegant și o pereche de jeanși clasici. Topurile din saten, cele transparente sau corsetele pot contura o ținută frumoasă și chiar extravagantă pe alocuri.

Așadar, jeanșii se pot purta cu încredere și stil, indiferent de gusturi, atât timp cât oferă eleganță și feminitate. Nu uita că jeanșii vor fi mereu la modă, chiar dacă modelele variază sau se reinterpretează.