IL DIVO în concert la Sala Palatului

unnamed-1

Celebrul grup IL DIVO va concerta pe 3 noiembrie la Sala Palatului din București. După tragica veste legată de dispariția lui Carlos Marin, IL DIVO au decis să continue turneul și să-l dedice memoriei fostului lor coleg, ca un tribut sub denumirea “For Once In My Life Tour”. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au preț earlybird și se pun în vânzare joi pe 14 aprilie la ora 10:00. 

Turneul IL DIVO, ‘For One In My Life Tour’ va deveni un turenu tribut în amintirea lui Carlos Marin, care ne-a părăsit atât de devreme. Grupul multinațional format din David Miller din Statele Unite, Sebastien Izambard din Franța și Urs Buhler din Elveția au decis să conținute turneul care va fi un tribut adus lui Marin. Acesta va fi un Greatest Hits Tour, iar celor trei li se va alătura și baritonul Steven LaBrie. În concerte vor fi interpretate cele mai cunoscute hituri IL DIVO, turneul beneficiind și de o producție scenică aparate.

ADVERTISING

"Carlos a fost o combinație rară de voce și talent. Pasiunea, felul lui ludic de a fi, simțul umorului, toate te binedispuneau. A fost iubit de milioane de fani din întreaga lume și am fost norocoși că am cântat alături de el atât de mulți ani. Ne lipsește așa de mult iar în onoarea sa vom pune bazele Fundației Carlos Marin și ne vom gândi la el în viitoarele concerte. Să ne aducem aminte de sufletul său frumos, talentul sau imens și să se odihnească în pace" au declarat Miller, Izambard și Buhle

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro la urmtoarele prețuri

- primele 200 din fiecare categorie: Cat A - 399 lei, Cat B - 369 lei, Cat C - 289 lei, Cat D 209 lei
- presale și la acces: Cat A - 429 lei, Cat B - 399 lei, Cat C - 319 lei, Cat D 239

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete de 10 lei.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

ADVERTISING

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM