Hooverphonic susține trei concerte în România în 2022

1c6e07ec-5d53-9add-df64-b0c31297471a

Trupa Hooverphonic susține trei concerte în România în 2022, pe 21 mai la Khrunen Musik Halle din Brașov, pe 22 mai la Cluj-Napoca la /FORM Space și pe 24 mai la Arenele Romane din București, în aer liber.

Evenimentele vor respecta toate normele în vigoare la momentul desfășurării acestora. Biletele sunt deja în vânzare pe www.iabilet.ro

Hooverphonic vine din Belgia și în cei peste 20 de ani de activitate a lansat 10 albume, dar și hituri precum "Mad About You", "Eden" sau "2 Wicky", combinând trip hop-ul cu rockul alternativ și cu muzică electronică. Cel mai recent material discografic este 'Looking For Stars' care a fost lansat în 2018.

ADVERTISING

Piesele trupei au fost incluse pe soundtrack-urile multor filme precum CSI, La Femme Nikita, I Know What You Did Last Summer, Permanent Midnight, The Interview, Stealing Beauty sau Third Watch.

Concertele vor fi marcate mai ales de reîntoarcerea solistei Geike Arnaert, artista care a urcat pe scenă alături de Hooverphonic din 1997 până în 2008. Această a revenit în trupa în noiembrie anul trecut, iar momentul a fost celebrat cu o relansare a cunoscutei piese 'Mad About You' care împlinise 20 de ani. Reîntoarcerea lui Geike a venit natural, având în vedere că mulți fani ai trupei i-au simțit lips.

ADVERTISING

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzică, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de procesare de 10 lei.

O serie de evenimente BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla

ADVERTISING