Hainele cele noi ale împăratului - spectacol de teatru pentru copii la cinema

Hainele cele noi ale împăratului - spectacol de teatru pentru copii la cinema

Hai la Teatru la Cinema! În weekendul 11-12 iunie, locuitorii orașului București sunt invitați să urmărească pe marile ecrane ale cinematografelor proiecția spectacolului „Hainele cele noi ale împăratului”, o producție extraordinară a Teatrului Ion Creangă, după o poveste a lui Hans Christian Andersen. Duminică, 12 iunie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marile ecrane ale Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City, ale Cineplexx Titan din Auchan Titan și Cinemax Veranda din Veranda Mall.

ADVERTISING

Teatrul Ion Creangă este o instituție publică de cultură, prestigioasă, condusă din anul 2018 de către binecunoscutul actor Gabriel Coveșeanu. În cei peste 55 de ani de existență, instituția a strâns în palmaresul său o adevărată colecție de premii naționale și internaționale.

La nivel național, pe 12 iunie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în 10 cinematografe partenere din: Alba Iulia, București, Craiova, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia și Târgu Mureș. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

ADVERTISING

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru și film de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât și de pe www.scenatv.ro.

Parteneri media - logouri 9 ian.PNG