Hai la teatru în orașul tău! În București, la Cineplexx Băneasa și Cineplexx Titan

Online-11-12-dec

În weekendul 11-12 decembrie locuitorii orașului București vor putea urmări proiecția spectacolului de teatru pentru copii „Alice și lumea minunată”, pe marile ecrane ale cinematografelor Cineplexx Băneasa și Cineplexx Titan. Spectacolul este programat pe 12 decembrie, de la ora 12:00, la Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City și Cineplexx Titan din Auchan Titan.

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografului. 

În cadrul campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”, Teatru la Cinema pune la dispoziția cinematografelor piese de teatru produse de către cele mai importante instituții teatrale românești astfel încât ele să devină accesibile publicului iubitor de teatru de calitate.

ADVERTISING

În actualul context pandemic, Teatru la Cinema oferă o alternativă și celor care nu pot fi prezenți în sala de cinema.

„În ziua și la ora proiectării în cinematografe, spectacolul va fi disponibil și online, pentru a fi vizionat de către cei care nu pot să ajungă în sala de cinema sau care nu au un cinematograf în localitate. Și, de asemenea, pentru toți românii aflați în străinătate. Singura condiție pentru a vedea un spectacol de teatru din confortul propriei locuințe va fi existența unei conexiuni la internet”, precizează Mihai Penișoară, directorul general al companiei Teatru la Cinema.

ADVERTISING

În weekendul 11-12 decembrie spectatorii din orice localitate din țară sau românii stabiliți în afara granițelor țării pot urmări ONLINE următoarele piese de teatru:

  • 12 decembrie, ora 11:00 – Degețica, teatru de păpuși pentru copii
  • 12 decembrie, ora 12:00 – Alice și lumea minunată, teatru pentru copii

Această „democratizare” a accesului la piese de teatru de calitate este posibilă deoarece toate spectacolele Teatru la Cinema sunt disponibile și ONLINE, pe platforma de streaming www.scenatv.ro în ziua și la ora la care rulează pe marile ecrane, pentru românii din zona urbană sau din cea rurală, din țară sau din străinătate.

ADVERTISING

Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât și de pe www.scenatv.ro.