Gift Express - viața e un cadou, iar iubirea îl deschide

giftexpress_1

Cadourile sunt nelipsite din viața oricui. Chiar și când faci o donație sau poate ajuți și tu cu câțiva lei o bătrână de pe stradă, oricât de mic ar fi cadoul, cu siguranță aduci multă lumină în sufletul cuiva. Oricât de mic ar fi un gest, bucură atât primitorul cât și dăruitorul, fiindcă un cadou este modul prin care poți arăta iubire atât celor dragi cât și celor care poate n-au avut atâta noroc în viață să aibă parte de ele.

Iubirea ce o dăruiești cu un cadou îți întoarce-n inimă același sentiment de bucurie pe care îl simte celălalt. Gift Express este locul unde ideile tale se contopesc cu produse minunate, pentru fiecare moment când vrei să faci o surpriză cuiva.

ADVERTISING

Coșul cadou este universal și n-ai cum să dai greș cu el

Un coș cadou conține toate cele necesare pentru a face o femeie sau un bărbat fericit. Dacă știi că urmează ziua de naștere a partenerului tău și l-a apucat din timp depresia și criza existențială fiindcă și-a schimbat prefixul, clar trebuie să-l înveselești cu un cadou pe măsură. 

Alege un set cadou de pe www.giftexpress.ro pentru bărbați ce conține un vin personalizat, 6 pahare pictate manual și accesorii de vin așezate frumos pe o tavă inscripționată cu mesajul “Wine bar”. Accesoriile sunt compuse din cutie în formă de carte, ce include un tirbușon, dop de turnare și inel antipicurare. Însă piesa de rezistență este sticla de vin roșu sec, marca Chianti Italia, ce are inscripționat mesajul “Anii și paharele de vin nu ar trebui niciodată numărate. La mulți ani!”

ADVERTISING

Pentru ea poți opta pentru un coș cadou cu diferite ciocolate, vin, creme, și lumânări, poate chiar unul ce include un ursuleț, pentru că știi cât de mult îi place să fie răsfățată și alintată.

Cadouri chiar și pentru cei mici

Ce poate fi mai drăguț decât momentul când un copil primește o jucărie sau dulciuri? Bucuria e mai mare când cadourile sunt primite de cei mici, fiindcă în viziunea lor consideră gestul cu mult mai magic decât un adult ce și-a pierdut din imaginație pe calea înspre maturitate. 

ADVERTISING

Vei regăsi pe site categorii atât pentru băieți cât și pentru fete, dulciuri, jucării de pluș și chiar și produse cu personajele lor favorite. Pentru fete la mare căutare sunt articolele Frozen. Și voi ați copilărit cu desenele din lumea Disney, așa că e normal ca părinți să vă doriți ca ei să aibă jucării de care voi nu ați avut parte. Pentru băieți poți opta pentru jucării și alte articole Cars, Minions sau poate cu Spider-Man dacă acesta e eroul său favorit.

Fiindcă tot vine vara, le poți cumpăra chiar și o piscină pe care să o împartă frățește, cu peștișorii prietenoși Nemo și Dory. Vei regăsi chiar și costume de baie cu personajele preferate, aripioare de înot și multe altele cu care să-i pregătești pentru sezonul estival.

Intră pe www.giftexpress.ro să cumperi cadouri inedite pentru toată familia.

Contact: 0799 200 400