Ghidul complet în alegerea cadoului de lenjerie intimă pentru proaspete mămici

lenjerie-intima-newmoms

Lenjeria intimă este un instrument esențial în arsenalul fiecărei femei. Ne sprijină. Ne face să ne simțim puternice și încrezătoare. Mai simplu spus, este arma noastră secretă împotriva lumii. A deveni o proaspătă mamă nu înseamnă că trebuie să renunți la acest sentiment. De fapt, este chiar invers! 

Astăzi, pornim într-o călătorie specială în lenjerie intimă pentru proaspete mame! Am întrebat Sensero Lingerie Store în calitate de furnizori de lenjerie intimă de lux, cât și de confort, cât de important este să alegeți cadoul potrivit pentru o proaspătă mamă în viața voastră. Indiferent dacă este soția ta, partenera, cea mai bună prietenă sau sora ta, acest ghid ar trebui sa te ajute să-ți tratezi cineva special cu cadoul ideal post-maternitate.

ADVERTISING

Cumpărăturile de lenjerie pentru o proaspătă mămică pot fi un gest frumos al admirației și grijii tale profunde. Un cadou intim și atent se va asigura că se simte prețuită și susținută în fiecare pas al acestei călătorii incredibile și adesea dificile. De la seturi clasice de lenjerie intimă până la halate și cămăși elegante, orice tip de cadou de lenjerie intimă poate fi adaptat pentru o proaspătă mamă, pentru a o face să se simtă deosebit de specială și răsfățată.

Un cadou de lenjerie intimă pentru proaspete mămici trebuie să fie sexy?

Știu la ce te gândești: „Tocmai a născut, așa că chiar ar trebui să-i fac un cadou sexy?” Ei bine, în primul rând, lenjeria este un termen general pentru toate lucrurile de lenjerie intimă și nu trebuie să fie sexy pentru a fi un cadou grozav. Poate că un cadou frumos de lenjerie intimă pentru această proaspătă mămică înseamnă doar ceva strălucitor și nou, care se simte luxos pe piele - sau în funcție de personalitatea ei, poate înseamnă ceva cu puțină dantelă neagră sexy! Poate merge absolut în orice direcție, în funcție de dacă cineva special dorește să se simtă cochet sau doar confortabil acum. O cunoști cel mai bine, așa că mergi cu instinctul tău!

ADVERTISING

Pe măsură ce vă începeți căutarea pentru a găsi cadoul perfect pentru proaspăta mamă din viața voastră, permiteți-ne să vă ajutăm cu opiniile și îndrumările noastre de specialitate. Urmează trei sfaturi practice pentru cumpărăturile de lenjerie intimă sau sexy pentru proaspete mămici:

1. Prioritați confortul

Alegeți lenjerie confecționată din țesături respirabile, care oferă un sprijin blând fără a-i restrânge mișcările. Veți dori să căutați lenjerie intimă 100% mătase, bumbac sau dantelă fină. Căutați caracteristici precum curele reglabile și materiale moi și elastice care se adaptează cu ușurință la corpul ei în schimbare.

ADVERTISING

2. Mărimea contează

Asigurați-vă o potrivire perfectă luând măsurători precise, verificând în sertarul ei de lenjerie intimă și sexy și consultând cu atenție tabelele de mărimi furnizate de marcă. Rețineți că corpul ei poate suferi o mulțime de schimbări după maternitate, așa că luați în considerare stilurile ajustabile care se potrivesc cu fluctuațiile de mărime. Potrivirea potrivită este mai importantă decât să-i vezi „mărimea obișnuită” pe etichetă și, adesea, mărirea de la lenjeria ei obișnuită sau dimensiunea sutienului va fi mult mai confortabilă decât strângerea în ceva care este prea confortabil.

3. Investește în calitate

Alegeți lenjerie intimă de calitate, concepută cu precizie și atenție la detalii și acordați prioritate calității în detrimentul cantității. S-ar putea să vă gândiți la lenjeria de maternitate ca pe o perioadă de scurtă durată, dar pentru un moment atât de special din viața ei, ea merită tot ce este mai bun! Chiar dacă într-o zi ea nu se mai potrivește cu ele, ele vor servi în continuare ca amintiri prețuite ale acestei perioade de transformare. În plus, dacă mai are un copil în viitor, atunci va avea deja o selecție frumoasă de articole de lenjerie de lux pentru a se răsfăța!