Ghid complet Loto Italia Keno

Ghid complet Loto Italia Keno

Loteria Italia Keno este una dintre cele mai apreciate de utilizatorii din țara noastră. Mai este cunoscută și sub numele Italia 20/90. Cele două numere alăturate țării provin din faptul că se extrag 20 de numere din 90 disponibile.

Un detaliu care a făcut ca această loterie să fie extrem de populară este frecvența mare a extragerilor. Mai exact, acestea au loc la fiecare 5 minute. În plus, este accesibilă, fiind disponibilă la toți operatorii online care oferă loterii. Majoritatea operatorilor permit introducerea unui maxim de 15 numere pe bilet și plasarea de mize pe combinații de până la 8 numere. 

ADVERTISING

Astfel, sistemul maxim ce poate fi jucat este de 8/15. Desigur, poți miza și pe un singur număr sau pe orice alt sistem dorești, cum ar fi 3/4, 5/7, 6/6, 7/13 și așa mai departe.

Utilizatorii apreciază și faptul că miza minimă este de doar 1 RON pentru această loterie online, ceea ce o face potrivită pentru o activitate recreațională. Unii operatori online oferă statistici interesante, cum ar fi numerele extrase cel mai frecvent sau cele mai rare 5 numere. De asemenea, există și operatori care permit generarea aleatorie a numerelor. 

ADVERTISING

Însă, dacă ești pasionat de statistică și crezi în concepte precum numere calde și numere reci, poți verifica site-urile cu arhivă de rezultate Italia Keno. Aici găsești ultimele 500.000 de rezultate, oferindu-ți o imagine clară asupra numerelor care sunt extrase mai frecvent și a celor care apar mai rar.

Strategii și sfaturi pentru Loto Italia Keno

Având în vedere că extragerile au loc la fiecare 5 minute, cele mai populare sisteme de pariere folosite la loteria Italia Keno sunt cele cu miză progresivă, cum ar fi Martingale și Fibonacci. Acestea presupun mărirea mizei după fiecare pariu pierdut. Continui astfel până când câștigi, iar apoi reiei cu miza inițială. Aceste strategii sunt cunoscute și din pariurile sportive, dar și din jocurile de cazino precum ruletă.

ADVERTISING

În cazul de față, să spunem că mizezi pe faptul că va fi extras numărul 13. În cazul în care acesta nu a ieșit, vei paria din nou la următoarea extragere tot pe 13, însă cu o miză mai mare (în cazul Martingale miza se dublează). Unii jucători aleg să mizeze pe numere care nu au mai fost extrase de mult timp, în timp ce alții preferă numerele "fierbinți".

Un sfat util este să verifici oferta tuturor operatorilor online care includ în portofoliu Loto Keno Italia. Motivul este simplu: nu toate agențiile oferă aceleași cote, iar diferențele pot fi semnificative pe termen lung. Un alt sfat este să joci responsabil și să eviți mizele fanteziste. Chiar dacă pierderile pot părea mici, pe termen lung acestea se pot acumula. De asemenea, nu cumpăra sisteme de pe internet. 

Nimeni nu îți poate garanta un câștig la loto, care rămâne un joc de noroc. În mediul online, nu există metode sigure de câștig, deoarece extragerile sunt realizate prin intermediul unui generator de numere aleatorii (RNG), care nu poate fi influențat și nici nu are un modul predictibil de factorul uman.

Loteria online Italia Keno se bucură de aprecierea jucătorilor din țara noastră, care pot miza pe o gamă mult mai variată. Sunt peste 30 de loterii internaționale în oferta celor mai buni operatori licențiați de ONJN.

Jocurile de noroc cu mize reale sunt destinate exclusiv persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!