Geantă de cosmetice pentru bărbați - Top 5 produse

Geantă de cosmetice pentru bărbați - Top 5 produse

Trusa cosmetică pentru bărbați – un accesoriu util și practic care ajută la păstrarea în siguranță a produselor de igienă și a accesoriilor de bărbierit. Aceste genți sunt grozave pentru uz casnic și în special pentru cei care au adesea călătorii urgente și neplanificate: toate cele necesare vor fi la îndemână. Există, de asemenea, accesorii care au în plus compartimente pentru prosoape, utile pentru călătoriile de afaceri și activitățile sportive. Vezi mai jos selecția noastră cu top 5 genți de cosmetice pentru bărbați (produsele pot fi achiziționate din magazinul online Makeup – un sortiment bogat și o calitate excelentă vor mulțumi chiar și cel mai pretențios client).

ADVERTISING

Geanta cosmetică X-Man de la marca poloneză Reed 

Un accesoriu elegant, funcțional și încăpător - va fi cu siguranță apreciat de un adevărat iubitor de simplitate și minimalism. Poate fi transportat în compartimentul avionului sau al trenului ca bagaj de mână, conținând toate lucrurile esențiale și chiar gadgeturile preferate. La confecționarea produsului se utilizează materiale textile grele, de înaltă calitate, cu o rezistență ridicată la abraziune.

Classic Men's Cosmetic Bag de la brandul polonez Reed

Geanta de cosmetice Classic Men's Cosmetic Bag de la brandul polonez Reed este un produs practic și compact, ideal pentru călătorii. Acest accesoriu poate conține cât produse pentru bărbierit și baie, precum și lucruri esențiale care ar fi greu de găsit într-o valiză mare. Trusă cosmetică spațioasă, dar compactă, este potrivită pentru călătorii scurte de afaceri și pentru deplasări mai lungi.

ADVERTISING

Zen Helikon-Tex

Cu dimensiunile sale compacte, 39 x 25 cm, se va potrivi în orice rucsac și geantă de călătorie, astfel încât va fi un accesoriu practic. Este un model ușor, cu fermoare YKK rezistente și compartimente multiple, în care poți depozita tot ce ai nevoie pentru a-ți menține igiena în timpul călătoriei, cum ar fi deodorant pentru bărbați de la Nivea, periuță și pastă de dinți, șampon, cremă de față sau accesoriile de bărbierit. 

Man's Beard Men's Toiletry Bag Synthetic Leather Brown

Fabricată din piele sintetică, menține lucrurile de îngrijire în siguranță și este ușor de curățat, astfel încât nimic nu vă împiedică rutina normală de îngrijire a pielii. Este de remarcat faptul că geanta cosmetică arată ca un accesoriu scump și va încânta cunoscătorii de stil.

ADVERTISING

Geantă de cosmetice pentru bărbați, cu mâner, Inter-Vion

Produsul de la marca Inter-Vion este potrivit pentru accesorii de bărbierit, cremă, deodorant, loțiune, produse de styling și alte lucruri importante. Buzunarele interioare sunt excelente pentru depozitarea obiectelor mici. Un organizator cosmetic laconic va fi asistentul tău indispensabil pentru depozitarea convenabilă, transportul produselor cosmetice și a altor accesorii.