Gala Movie Camp 3.0 - platou de filmare pentru tinerii adolescenți

Avem plăcerea de a vă invita mâine, 14 decembrie 2023, de la ora 16:00, la Gala Movie Camp, eveniment organizat la Centrul Cultural „Lira” Moinești, unde veți putea viziona cele 5 scurtmetraje realizate de tinerii moineșteni în cadrul proiectului Movie Camp 3.0.

Lansat ca program-pilot în 2021, cu sprijinul UAT – Municipiul Moinești, MOVIE CAMP este o tabără de film în care tinerii cu vârsta de 14 – 21 de ani au ocazia să exploreze procesul de producție a unui film (dezvoltare, pre-producție, producție, post-producție și distribuție).

ADVERTISING

Prin urmare, dacă v-ar plăcea să ne fiți alături în această zi de sărbătoare, să vă bucurați de experiența tinerilor în acest proiect, să ne aplaudați realizările și chiar să le votați pe cele favorite, noi vă așteptăm cu drag la Gala Movie Camp, aflată la cea de-a treia ediție în Moinești.

Pentru confirmarea invitației, ne puteți lăsa un mesaj la numărul de telefon 0765 855 702 sau la adresa de e-mail contact@breaslaactorilor.ro.

Accesul la eveniment se face pe bază de donație!

Proiect realizat cu sprijinul Unității Administrativ Teritoriale - Municipiul Moinești. Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Unității Administrativ Teritorial - Municipiul Moinești și nu implică nici o responsabilitate din partea acestuia.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe