Fii câștigătorul premiilor Angajatori de TOP!

Fii câștigătorul premiilor Angajatori de TOP!

Odată ce Angajatori de TOP a revenit offline, premiile concursului acestora din această toamnă nu aveau cum altfel să fie decât… EXTRAORDINARE.

Pe lângă toate activitățile de la evenimentul de carieră care te vor ajuta în parcursul tău profesional, cu siguranță, aceste premii pe care chiar TU le poți câștiga te vor convinge iremediabil să participi! Indiferent de experiența pe care o ai în carieră, evenimentul Angajatori de TOP te așteaptă să-i treci pragul și, de ce nu, să te întorci chiar cu o surpriză.

ADVERTISING

Ce poți câștiga?

Dacă iei parte la evenimentul de carieră poți câștiga un voucher în valoare de 350 Euro cu care îți poți lua biletele de avion către următoarea destinație sau poți să fii premiat un Apple Watch. Mai exact, prin înscriere și participare la Angajatori de TOP din București vei intra în concursul care te poate premia cu un Voucher cu Bilete de Avion, respectiv din Timișoara în care ai șansa de a primi un Apple Watch.

Ce trebuie să faci mai exact?

1. Perioada de înscriere este până în ziua de vineri a evenimentului atât din București, cât și din Timișoara. Zilele în care se desfășoară Angajatori de TOP:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

21 Octombrie - 22 Octombrie 2022 - Angajatori de TOP București

28 Octombrie - 29 Octombrie 2022 - Angajatori de TOP Timișoara

2. Să îți actualizezi CV-ul și să-l descarci în format Barcode - VEZI AICI CUM SE FACE

3. Să mergi cu CV Barcode-ul la Angajatori de TOP și să îl scanezi la cel puțin o companie dintre cele prezente.

Astfel, înainte de a face primul pas spre o variantă mai bună a ta ca potențial angajat, asigură-te că ești participant cu acte în regulă la Angajatori de TOP având la tine CV-ul Barcode. Atenție, fără acesta nu vei putea intra în concursul desfășurat de către organizatori!

ADVERTISING

Pe lângă bagajul de cunoștințe pe care îl vei dobândi, ai oportunitatea de a te întoarce de la cel mai mare eveniment de carieră cu „traista” plină! 

Fie că aventura te va purta într-o destinație exotică la plajă sau la polul opus, undeva să poți vedea aurora boreală, voucherul poate fi folosit pentru orice destinație. Mai mult, știm cât de prețios este timpul pentru fiecare dintre noi, iar folosirea unui Apple Watch eficientizează și optimizează micile activități ale vieții. 

PROGRAM Angajatori de TOP

Pentru mai multe detalii legate de participare, vezi  Regulamentul Concursului.