Festivalul Enescu a găsit o soluție pentru pandemie: organizează loterie pentru abonamente

Festivalul Enescu a găsit o soluție pentru pandemie: organizează loterie pentru abonamente

Claudiu Popa, managing director Eventim, a anunţat că pentru ediţia din acest an a Festivalului Enescu se va lansa în luna iunie o campanie de vânzare a abonamentelor la festival în sistem de loterie.

El a afirmat, în cadrul conferinţei online de anunţare a festivalului, că sistemul a fost ales din cauza numărului limitat de locuri care vor putea fi ocupate în sălile de concerte.

Claudiu Popa a precizat că iubitorii de muzică clasică se vor putea înscrie pentru cumpărarea unui abonament, prin intermediul unui formular care va fi disponibil atât pe site-ul festivalului, cât şi pe site-ul Eventim, mai multe informaţii urmând să fie publicate până la sfârşitul lunii mai.

ADVERTISING

Tragere la sorți prin Random.org

"Tragerea la sorţi se va efectua prin metode electronice, vom folosi platforma Random, astfel încât să nu existe o intervenţie umană în algoritmul de selectare a câştigătorilor.

Echipa de organizare a festivalului a ales această campanie în sistem de loterie tocmai pentru a oferi şanse egale tuturor celor care doresc să achiziţioneze abonamente pentru festival şi doresc să fie prezenţi în sălile de concert.

După tragerea la sorţi şi validarea câştigătorilor, există şi un regulament de participare, pe care, de asemenea, îl vom pune la dispoziţia tuturor celor interesaţi", a afirmat Popa.

A început Conferința de presă a lansării Festivalul Internațional George Enescu 2021. O puteţi urmări pe site-ul...

Posted by George Enescu Festival on Tuesday, March 9, 2021

El a precizat că, după tragerea la sorţi a câştigătorilor abonamentelor, vor fi puse în vânzare bilete atât pentru accesul în sălile de concerte, cât şi pentru vizionarea în sistem pay-per-view.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇