Festivalul de Artă „Teatru sub Lună” vine la tine în oraș!

În perioada 1 – 3 octombrie 2021, Breasla Actorilor împreună cu Teatrul InDArt vor derula în Moinești, județul Bacău, prima ediție a festivalului Teatru sub Lună (ajuns la a VII-a ediție în București). 

Locuitorii din Moinești se vor putea bucura timp de trei zile de spectacole de teatru, spectacole pentru copii, concerte, workshop-uri, ateliere, târguri populare, animații stradale – statui vivante, picioroange și show cu focul, totodată vor putea fi văzute expoziții de fotografie, pictură și lansări de carte.

ADVERTISING

Intrarea este liberă pentru toate evenimentele desfășurate în cadrul festivalului, însă pentru spectacolele de teatru reprezentate în Sala Mare a Centrului Cultural Lira accesul se va face pe baza unei rezervări la numărul de telefon: ????????????????.????????????.????????????.

PROGRAMUL complet al festivalului se află aici: www.teatrusubluna.ro.

Festivalul de teatru urban #teatrusubluna este creat pe baza conceptului regizorului Bogdan Gagu, Directorul Teatrului InDArt și promovează arta urbană în aer liber.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Directorul festivalului – Alex Floroiu | Directorul artistic – Bogdan Gagu

Suntem convinși că această ediție va fi una de succes și vă așteptăm cu drag la #TSLMOINESTI!

  • Proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii

Partener principal: UAT - Municipiul Moinești.

Mulțumim partenerilor: Complex Parc Pini, Asociația Cultural-Educativă „Mândră Ie Românească”, Asociația Culturală „M.Y. Music Art”, Asociația Inițiative pentru o Comunitate Responsabilă, Grup Local de Inițiativă pentru Tineret, Clubul Sportiv Municipal Moinești, Asociația „Activ”, Montpesa și partenerilor media – Spotmedia, AgențiadeCarte.ro, MediaTarget, goingout.ro, hailateatru.ro, laTeatru.eu, IQool, eTheatrum și CoolArt. 

ADVERTISING

Afiș: Melissa Antonescu