Ești în căutarea unui cadou de Dragobete pentru persoana iubită? Top 5 idei să-ți surprinzi jumătatea

Ești în căutarea unui cadou de Dragobete pentru persoana iubită? Top 5 idei să-ți surprinzi jumătatea

Este bine cunoscut faptul că această perioadă a anului, dedicată îndrăgostiților, vine la pachet și cu o mare responsabilitate pentru persoanele care se află într-o relație. Mai precis, datoria de a-ți surprinde partenerul/a cu un cadou pe măsură. Chiar dacă ești priceput la cadouri…sau nu, chiar dacă ai rămas în pană de idei…sau nu, următoarele propuneri ți-ar putea fi de folos mai mult decât ai putea crede.

Top 5 cadouri cu care nu dai greș de Dragobete

  1. Voucher cadou

Acest cadou, deși este unul standard și destul de folosit, pare să fie o alegere destul de potrivită în cazul în care celelalte idei s-au terminat. În acest mod, un voucher cadou la magazinul preferat, oferă persoanei posibilitatea de a-și alege ce dorește și ce îi poftește inima. Totodată, la majoritatea magazinelor poți decide tu valoarea numerică a acestuia.

ADVERTISING
  1. Produse personalizate

Cadourile personalizate au o specialitate aparte, nu numai că oferă posibilitatea de a imprima ceva unic și personal, ceva ce doar tu și persoana iubită știți, dar aduc și garanția că va fi o surpriză reușită. Fie că alegi o cană, o pernă, un puzzle sau chiar un tricou personalizat, orice variantă ai alege, toată lumea este fericită. Tu pentru că oferi un cadou frumos și unic, iar jumătatea ta pentru darul pe care îl primește.

  1. Cină romantică acasă

O masă formată din preparatele favorite ale persoanei iubite ar putea fi o alegere inspirată pentru Dragobete. Mergi la cumpărături pentru a lua tot ce este nevoie pentru prepararea atât unei mese copioase și gustoase, cât și a unui desert care să încânte papilele gustative ale partenerei/lui. O cină preparată de către tine va impresiona, cu siguranță, mai mult decât una servită la restaurant. Desigur, încă un lucru care nu trebuie să lipsească de la masă, este băutura preferată… doar să nu uiți să o pui la rece înainte!

ADVERTISING
  1. O experiență împreună

Dacă ați rămas în pană de idei, iar cele de mai sus au fost folosite deja, poate este timpul să faceți o excursie împreună. Alege un loc unde își dorește să ajungă sau unde ați mai fost și i-a plăcut enorm. După alegerea locației, poți consulta lista cu posibilele activități pe care le puteți practica în zona respectivă. Când totul este pregătit, doar spune-i să-și facă bagajele și plecați spre destinație!

  1. Joc: Ghicește produsele preferate

Ei bine, acest gest, destul de nesemnificativ la prima vedere, demonstrează cât de bine cunoști persoana de lângă tine și cât de multă atenție acorzi nevoilor acesteia. Pentru acest joculeț trebuie ca ambii parteneri să cumpere produsele favorite (ceva sărat, ceva dulce, băutura favorită, un lucru de culoarea preferată, un lucru care îți amintește de celălalt și o acțiune pe care să o faceți împreună) ale celuilalt și ulterior să facă schimb pentru a vedea dacă partenerul le-a ghicit.

ADVERTISING

Așadar, cu atâtea idei minunate pentru o surpriză pe cinste, este imposibil să dai greș. Alege varianta cea mai potrivită pentru jumătatea ta și fă ca ziua de Dragobete să fie una memorabilă!