Erus și Valea Iubirii - spectacol de teatru pentru copii la cinema

Erus și Valea Iubirii - spectacol de teatru pentru copii la cinema

Hai la Teatru la Cinema! În weekendul 28-29 mai, locuitorii orașului București sunt invitați să urmărească pe marile ecrane ale cinematografelor proiecția spectacolului „Erus și Valea Iubirii”, o producție extraordinară a Operei Comice pentru Copii. Este ultima ocazie de a vedea acest spectacol în stagiunea 2021-2022.

În București, duminică, 29 mai, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marile ecrane ale Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City, ale Cineplexx Titan din Auchan Titan și Cinemax Veranda din Veranda Mall.

ADVERTISING

La nivel național, în aceeași zi și la aceeași oră spectacolul va fi proiectat în 10 cinematografe partenere din opt orașe: București, Alba Iulia, Craiova, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia și Târgu Mureș. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, musicalul Erus și Valea Iubirii, pe platforma de streaming www.scenatv.ro în ziua și la ora la care rulează pe marile ecrane. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât și de pe www.scenatv.ro.

Parteneri media - logouri 9 ian.PNG