Erus și Valea Iubirii, în cinematografele din București

Erus și Valea Iubirii, în cinematografele din București

Hai la Teatru la Cinema! În weekendul 19-20 martie, locuitorii din București sunt invitați să urmărească pe marile ecrane ale cinematografelor proiecția spectacolului „Erus și Valea Iubirii”, o producție extraordinară a Operei Comice pentru Copii.

Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură prestigioasă, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Instituția este unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează și are în palmares o colecție impresionantă de premii internaționale.

ADVERTISING

„Spectacolul «Erus și Valea Iubirii» este unul extraordinar de bun și cu un succes de public absolut remarcabil. Din acest motiv, în contextul relaxării actuale, ne așteptăm să avem săli sold out în cele 20 de cinematografe partenere ale campaniei «Hai la teatru în orașul tău!» la nivel național”, apreciază Mihai Penișoară, directorul general al Teatru la Cinema.

În București, duminică, 20 martie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marile ecrane ale Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City, ale Cineplexx Titan din Auchan Titan, Cinemax Veranda din Veranda Mall, Happy Cinema din Liberty Center, Hollywood Multiplex din Mall Vitan și la Movieplex Cinema din Plaza România.

ADVERTISING

La nivel național, duminică, 20 martie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în 20 de cinematografe partenere din 15 orașe: București, Alba Iulia, Alexandria, Bacău, Bistrița, Botoșani, Buzău, Craiova, Focșani, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia, Târgu Mureș, Vaslui. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate.

ADVERTISING

Astfel, iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, musicalul Erus și Valea Iubirii, pe platforma de streaming www.scenatv.ro în ziua și la ora la care rulează pe marile ecrane. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât și de pe www.scenatv.ro.

Mulțumim partenerilor media care s-au alăturat campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”:

Parteneri media - logouri 9 ian.PNG

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇