Elle Kennedy ne încântă cu un nou bestseller: Complexul fetei cuminți 

Elle Kennedy ne încântă cu un nou bestseller: Complexul fetei cuminți 

La BOOKZONE este disponibil un nou roman semnat de Elle Kennedy: Complexul fetei cuminți. Dacă ai citit seria OFF-CAMPUS, cu siguranță te vei îndrăgosti de această nouă carte a autoarei. Este o poveste de dragoste modernă, care va fi apreciată în special de către tineri. Așa cum ne-a obișnuit autoarea, episoadele din cărțile sale se pot întâmpla și în viața reală, iar oamenii empatizează foarte ușor cu personajele. Dacă vrei să citești o poveste de dragoste modernă, diferită și o carte cu scene senzuale, atunci aceasta este recomandarea ideală pentru tine. Înainte de a-ți prezenta pe scurt cartea, deoarece ne dorim să îți lăsăm surpriza de a descoperi ce se întâmplă cu adevărat, vrem să îți spunem și de ce Elle Kennedy este atât de îndrăgită. 

ADVERTISING

Elle Kennedy este o autoare canadiană, care a dorit să se facă remarcată încă din copilărie. Astfel, în timpul liceului a scris prima sa nuvelă, iar pasiunea pentru literatură a ghidat-o către Universitatea York, unde și-a luat licența în arte. Are un stil aparte de a scrie, prin conturarea unor protagoniști total diferiți, care demonstrează că extremele se atrag. 

La BOOKZONE, în afară de noul roman, Complexul fetei cuminți, mai sunt disponibile cinci volume din seria OFF-CAMPUS. Fiecare carte prezintă o poveste de dragoste specială, între tineri aflați la facultate. Acesta este și unul dintre motivele pentru care autoarea este atât de apreciată, deoarece prezintă situații de care ne putem lovi în și în viața reală. Un mic secret: sub pseudonimul de Erin Watt, a publicat o altă serie de excepție, alături de o altă scriitoare foarte îndrăgită. Este vorba despre seria Prințesa de Hârtie, care a cucerit milioane de inimi până în prezent. 

ADVERTISING

Succesul cărții Complexul fetei cuminti se datorează în mare parte și rețelelor de socializare, mai exact Tik Tok-ului. După cum probabil știai deja, mediul online are o influență foarte mare asupra noastră, iar câteodată ne ajută să descoperim adevărate comori, cum ar fi cărțile. 

bkz1

Romanul Complexul fetei cuminți este presărat cu elemente senzuale și trebuie să știi că este considerat un carusel de emoții. Protagoniștii acestei cărți sunt Mackenzie Cabot și Cooper Hartley, doi studenți complet diferiți. Mackenzie este o tânără care are o afacere online, însă este presată de părinți să meargă la facultate. Fiind o fire care ar face orice pentru a mulțumi pe toată lumea, acceptă, într-un final, și se mută într-un mic orășel cu studenți bogați. Acolo îl întâlnește pe Cooper. Deși foarte diferiți, între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste, amenințată de un secret a lui Cooper. Vor reuși Cooper și Mackenzie să treacă peste provocarea pe care viața le-a scos-o în cale? Comanda Complexul fetei cuminti și află deznodământul poveștii scrise de Elle Kennedy. Alegând BOOKZONE te vei bucura de un preț special și de livrare rapidă, pentru a începe să citești în cel mai scurt timp posibil. Ce spui? Vara aceasta alegi cărțile scrise de Elle Kennedy, de la BOOKZONE? 

ADVERTISING